Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do nastroju to faktycznie już tak o tym wszystkim nie myślę. Przypuszczam, że to dzięki stażowi. Zawsze te pare godzin dziennie jestem zajęta, później obiad itd więc w sumie nie mam czasu w ciągu dnia wszystkiego analizować Co do inseminacji to i tak zdaję sobie sprawę, że to może potrwać, ale przynajmniej wiem na co czekam i że coś konkretnego robię w stronę ewentualnej ciąży. U poprzedniej gin straciłam w sumie rok.
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
miszkaaa wrote:A mam do Was jeszcze jedno pytanie. Dostalam od lekarza zdjęcia usg prawego, lewego jajnika oraz macicy. Na zdjęciu macicy oznaczone są trzy wymiary: D1= 46,9mm D2=28,8mm oraz D3=9,8mm. Z tego co widzę to d1 oraz d2 to wymiary samej macicy. Czy mogę domniemywać, że ta ostatnia wartość to grubość endometrium? Kompletnie zapomniałam o to zapytać lekarza
Dobry lekarz to podstawa, ja ze swojego tez jestem zadowolona, wszystko zawsze tłumaczył.
Pola ja w pracy dziś...a potem umowilismy sie ze znajomymi i jutro lenistwo:)
Nie rozumiem dlaczego mi tak temperatura rosnie powoli..
-
Mam nadzieję że przyjdz jutro lub w pondziałek:) bo jak później to już tylko nadzieją zostaje w chłopaka czy przetrwają . I ile przetrwają. Myślicie że jest szansa ? A ty długo się starasz? Jakieś problem masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:35
-
Jola super ze lekarz konkretnie podszedl do tematu. Oby stymulacja szybko pomogla w wyhodowaniu pieknego pecherzyka a inseminacja byla owocna
U mnie dzis sliczna pogoda, pochodzilam troche z mama po miescie, pozniej na podworku lapalam sloneczko a teraz leze z rosnaca temperatura pod kocem. Niech to szlag trafi wczoraj mnie juz gardlo zaczelo bolec to niepotrzebnie sie krecilam dzis tak na dworzu. Ale az zal bylo nie skorzystac z pogody jak na codzien taka sie widzi zza okna w pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 17:03
-
Jola super że trafiłaś na takiego lekarza!
Dorotko zdrowiej!
Miszka a ty już zdrowa?
Pola działajcie owocnych starań
a ja dziś byłam na badaniach z tego pakietu, Pani kuła mnie 2 razy bo za pierwszym razem coś źle się jej pobrało, aż zasłabłam ale dałam radę ogólnie Pani była bardzo miła więc jej to wybaczam
ogólnie wszystko w normie morfologia, glukoza ok, CRP 0,01 mg/dl (nie wiem co to jest... wie ktoś? )
TSH 0,859 µIU/ml, więc chyba gites jak dla staraczki prawda?
Czekam na resztę badań
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dream ja nie wiem jaki zwiazek ma CRP ze staraniami. Poczytalam teraz w necie i mozna tym badaniem stwierdzic czy jest jakis stan zapalny albo cos naczyniowo jakies. Niewiele mi to mowi, nigdy nie badalam tego.
Wspolczuje podwojnego klucia. Ja mam strasznie delikatne zyly i jak ostatnio mi krew brali tydzien temu tak do dzis mnie w tym miejscu reka boli.
Tsh dla staraczki powinno byc okolo 1 wiec mysle ze masz ladny wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:39
-
Miszka co do stażu to niestety nie ma szans na zatrudnienie. A w szkole w mojej miejscowości nauczycielka z biologii poszła na urlop, bo jest w ciąży, a druga z geografii odchodzi na emeryturę. Zanosiłam tam cv bo mogę uczyć tych dwóch przedmiotów, ale oczywiście nie zadzwonili, bo nie mam znajomości. Tak to jest niestety w małych miejscowościach. Całe familie pracują. Nie znasz nikogo to żeby nie wiem jak potrzebowali osób z takim wykształceniem jak Ty to i tak Cię nie przyjmą. A ja tu mieszkam krótko więc nie wiem nawet z kim gadać.
-
Cześć dziewczyny
Też zaćmienie oglądaliśmy w pracy, ba nawet na kamerę nagraliśmy
Jolu - super, że trafiłaś wreszcie do dobrego lekarza Trzymam za Ciebie kciuki.
Miłej niedzieli wam życzę dziewczynyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Wczoraj miałam tylko wyniki morfologii glukozy tsh i crp. Reszty jeszcze nie mam. Przez to ze robiłam w sobotę to będę trochę dłużej czekać. Babka mówiła ze cześć wysyłają w poniedziałek o 15 i w poniedziałek wieczorem mogą być. Plusem jest ze wyniki sprawdzam przez internet. I można je wydrukować ze wszystkimi pieczatkami
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Tusiaa, to nie ściema, powinnaś dostać 20pkt za każdy cykl, ale tylko jeśli przez jego większość mierzysz temp. Ja za którymś razem przestałam mierzyć po owulacji i otrzymałam wiadomość, ze dokonałam zbyt mało pomiarów w tym cyklu i nie mogę go udostępnić. Jeżeli coś nie działa jak należy to napisz do obsługi OF. Ja pisałam już kilkakrotnie w różnych sprawach i zawsze odpisują. Być może coś się u Ciebie zablokowało - niech sprawdzą i rozwiążą problem.