Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z Podkarpacia. Ja wiem dziewczyny tylko gdzie ja tu mam znaleźć takiego lekarza, jak mówiłam 2 razy słyszałam że mam przyjść jak minie rok. Dobrzy lekarze są dopiero w Rzeszowie a to ode mnie kawał drogi. U nas lekarze normalnie chyba boją się przepisywać takie leki jak duphaston czy clostibegyt albo coś podobnego. Wszystkie te rzeczy co do czego wiem z tego forum. Jeszcze rok temu nie wiedziałam nawet co to monitoring. Już nawet nie mówię o lekach ale o tym badaniu hsg. A nie głupek każe robić badanie nasienia a mnie porządnie nie przebada. I tak więcej się dowiedziałam o wynikach nasienia z neta niż od niego. Zła jestem na to wszystko
-
Kurde kawal drogi od mazowsza
hmm chyba jednak prosciej wg lekarza zbadac parametry nasienia niz zlecac multum badan u kobiety. A jednak poprawa wynikow armii trwa okolo 3msc od momentu rozpoczecia leczenia wiec moze woli zaczac od tego. Clo ma zly wplyw na organizm a jesli cos bedzie nie tak z armia to szkoda Ciebie faszerowac wspomagaczami.
-
Nasienie jest w porządku tzn powiedział że może być lepsze (ruchliwość) ale złe nie są i spokojnie można zajść naturalnie. Narazie do czerwca bede żyła nadzieją że się uda tak a w między czasie będę szukać lekarza. Też bez sensu to odkładać jak nadal nie będzie się udawać...
-
Angela nasienie mozna wspomoc witamina C i moze tez brac kwas foliowy. Niby tez jakis czas trzeba je brac aby armia sie wspomogla ale moj jak pobral kolo tygodnia to widzial roznice w nasieniu. W jego ilosci i chyba gestosci. Zawsze mozna tez wspomoc salfazinem chyba albo innymi witaminkami dla mezczyzn. Na pewno nie zaszkodza
-
Witaminę C czasem mu wciskam taką masującą
pytałam czy dawać mężowi jakieś witaminy ale powiedział że nie i mamy zrobić ponowne badanie w kwietniu ale że mężuś był chory w lutym to zrobimy w maju. Dzięki
Ja uciekam spać, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:22
-
Angela widzę, że ci Twoi lekarze na wszytko mają czas
a moim zdaniem bez sensu go marnować. Mój w grudniu robił badanie i wyszła kiepska ruchliwość i pierwszy stopień aglutynacji. Lekarz zalecił salfazin i androvit. Oba 2x1. To są suplementy więc na pewno nie zaszkodzą, a może warto, żeby Twój brał chociaż po jednej tabletce dziennie
Ja lecę poćwiczyć, bo dzisiaj nasz dzień ćwiczeń (ćwiczymy co 2 dzień). Mąż ma już swoje serie za sobą. A później pewnie wspólna kąpiel i spać. A jutro... Jutro będę miała stresujący dzień, ale mam nadzieję, że pozytywnie -
Ja już leżę w łóżku pod kołdrą
Poćwiczyłam, wykąpaliśmy się i teraz już mogę się wygrzewać w pościeli
Napiszę Wam, jak upewnię się, że wszystko idzie po mojej myśliAle chyba dzisiaj zbyt łatwo nie zasnę. Stres niestety robi swoje
-
Łatwo mi mowic ale stres nie jest dobrym doradcą wiec staraj sie mysleć pozytywnie bo co to da ze bedziesz sie denerwowala? Co ma byc to i tak bedzie wiec ja bede za Ciebie pozytywnie myslala
Ja juz tez pod kolderka, wietrze sypialnie przed snem i za chwilke padne.
Dobranoc -
Polcia ja sie domyślam, ale mogę sir mylić. Czy przypadkiem jakies czas temu nie poruszałyśmy "tego" tematu? Ajjj ta niepewność!
Ja juz tez w łóżku, jutro wracam do domu do mężanalatałam sie jak głupia po sklepach, ale za wiele nie kupiłam. Zamiast kupić buty ja wracam z bluzką, pieprzniczką, solniczką i korkociągiem
-
Cześć dziewczyny
Pola - dalej trzymam kciuki (chodź dalej nie wiem za co)
Co do lekarzy... niestety są takie przypadki, co właśnie każą wrócić za rok, albo i za dwa lataNiestety trudno znaleźć dobrego specjalistę.
Miłego dnia wam życzęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
dżelka powiedz mu że nie chcesz czekać że chcesz działać już bo czujesz że coś jest nie tak, a jeśli nie zależy ci konkretnie na tym lekarzu to go zmień.
Pola trzymam kciuki i nie puszczam
Ada ale Ci fajnie że jesteś nad morzem, ja już 4 lata nie widziałam polskiego morza, mamy ochotę wybrać się tam na weekend majowy, ale jeszcze nie wiemy czy wypali
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Hej.
Sylwia ja mieszkam 15km od morza i tez rzadko je widzę. Tak to jest, człowiek nie docenia tego co ma. Jakbyście wybierali sie nad morze to polecam miejscowość Dąbki, nieduża spokojna mieścina, gdzie nie trzeba latem się ściskać na plaży
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:37
-
Hejka
Będę szukać jakiegoś innego. Bez sensu żebym w czerwcu poszła i co usłyszę? Żebym udokumentowała rok starań... wcale by mnie to nie zdziwiło.
Dziś po dodaniu temperatury, OF wyznaczyło mi owulacje na 12 dc czyli już chwilę jestem po. Wam też tak skacze? W tamtym cyklu 16 dc a teraz 12 dc owulacja eeeh.
Jutro organizuje mężowi imprezkę urodzinowątroszkę spóźniona bo w tamtą sobotę miał prawidłowo ale że znajomym nie pasowało a do nas przyszli centralne montować to przełożyliśmy. Dzisiaj będę robić pierożki meksykańskie
Pola i jak tam?mnie już palce bolą od zaciskania
-
Ada mam ochotę na Gdańsk, Gdynia, Sopot nigdy tam nie byłam, bardzo chciałabym zobaczyć oceanarium w Gdyni. A z drugiej strony troszkę szkoda mi pieniążków bo wolę odkładać na dłuższy wyjazd wakacyjny
chociaż ciągle mam nadzieję że do wakacji pojawi się mały ktosik w brzuszku i nigdzie nie pojedziemy
zazdroszczę że mieszkasz nad morzem, ten szum fal
aj
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dżelka ja byma u gin w środe (moja koleżanka z jej pomocą jest już w ciązy ) i powiedziałam jej że chce sie starać o dziecko odłożyłam antykoncepcyjne i nie miałam okresu od razu dostała luteine - okres dostałam już na 2 dzień wiec wystarczyły mi 2 tabletki i jak powiedziałam ze chcemy sie starać o dziecko to już dostałam Clostilbegyt mimo że powiedziałam ze starać się bedziemy od maja to powiedziała ze już moge je brać żeby mój organizm był gotowy już przy 1 próbie
doskonale Cię rozumie. Jakby mi lekarz kazał czekac rok to bym go udusiła. My staramy się od maja bo i przerwa musi być po anty i mam delegacje w maju lot samolotem ... wiec jak wrócę będziemy działać
Nasz synuś
cykl starań