Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek, bardzo fajnie, cieszę się i naprawdę mocno zaciskam kciuki
Little, gratuluję kluczy To prawda, że taka robota baaardzo cieszy. Teraz będziesz mogła się czymś zająć my w naszym mieszkaniu mieszkamy już 3 lata, ale dopiero teraz bierzemy sie za remont i jesteśmy mocno podnieceni
-
Cześć Laski
Madziu, trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli
Litteladybird, gratuluję nowego mieszkania w tajemnicy Ci powiem, że po po zmianie pokoi i kupnie nowego łóżka za 2 m-ce zaszłam w ciążę aby tak było w twoim przypadku
Arien, miło że pytasz. Czytam Was codziennie ale większość dnia śpię, dziś to samo. Ogólnie dobrze się czuje ale najlepiej bym zasnęła i obudziła się za 3 miesiące no ale muszę być cierpliwa i wierzyć że tym razem będzie wszystko ok.
Przesyłam Wam wiruski &&&&&& -
Dzięki wczoraj kolega w pracy powiedział to samo. Jego zona zaszła w ciążę, gdy wprowadzili się do swojego świeżo wybudowanego domu mam nadzieję, że u mnie też to się sprawdzi
A Ty się nie martw, śpij jeśli tego potrzebujesz. Wszystko będzie dobrze :*czekolada lubi tę wiadomość
-
Czekolada, a do pracy nie chodzisz? Słyszałam, że taka ogromna chęć spania to jeden z pierwszych możliwych objawów ciąży Ja też tak mam, ale to na pewno nie od ciąży a przez zmiany pogody
Byłaś już u gina?
Miszka, a co na Twojej wizycie?
Ja coś straciłam nadzieję, mam przeczucie, że nic z tego i że się nie udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:37
-
hej!
byłam na wizycie, jest groszek 2,5mm, serduszko bije, wszystko w porzadku. Następna wizyta 21 lipca, Dostałam kilka standardowych badań do zrobienia. strasznie się stresowałam tą wizytą, a teraz bardzo się cieszę
Madziu, trzymam mocno kciuki za Was
Ewelina, gratuluję mieszkanka! Teraz bedziesz mieć bardzo przyjemne, choć stresujące zadanie jakim jest urządzanie własnych kątów
Arien, a może miło się zaskoczysz w tym cyklu?
Zostawiam Wam wiruskiarien, littleladybird lubią tę wiadomość
-
W ogóle teraz tak trochę z innej beczki. Kurcze, jak dziewczyny różnie przechodzą ciąże. Niektóre z Was mają bete koło 1000 i nie czują żadnych objawów. A ja pamiętam, że jak betę miałam 485 (co wskazuje na 4-5 tydzien a byłam w 8 ) to już czułam objawy Miałam wzdęty brzuch i nie miałam na nic do jedzenia ochoty raz mi się sledzie zamarzyły, ale jak spróbowałam to stwierdziłam, ze smakuja metalem i są obrzydliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 20:51
-
Nie, na szczęście nie pracuje jestem na L4. więc mam czas aby spać i regenerować siły. zresztą pracuje w perfumerii a teraz zapachy zaczynają mnie drażnić, poza tym nie dałabym rady fizycznie, a tak to nie przejmuję się niczym. Nasze zdrowie jest najważniejsze pamiętajmy o tym
-
Cześć dziewczyny.
Dodzwoniłam się do kliniki. Za tydzień o 12:45 mam pierwszą wizytę na której ustalimy co dalej. Mam tylko nadzieję, że nie będzie trzeba robić żadnych dodatkowych badań czy coś, tylko od razu z procedurą ruszymy. Dość mam już czekania.littleladybird, arien, czekolada lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
cześć dziewczyny ja właśnie dołączyłam do ovufriend ponieważ próbowaliśmy z mężęm już kilka cykli i jakoś nam nie wychodzi i pomyślałam że znajdę tu trochę wsparcia i dobrych rad dzisiaj jestem zła znowu przyszła @ może macie dla mnie jakieś rady?Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni