X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 15:46

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracy dużo, ale taka praca cieszy bardzo :D Gniazdko jest, brakuje tylko piskląt :)
    Słyszałam wczoraj, że w nowym miejscu ponoć łatwiej o ciążę ;) chciałabym, żeby to była prawda.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • arien Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek, bardzo fajnie, cieszę się i naprawdę mocno zaciskam kciuki :)
    Little, gratuluję kluczy :) To prawda, że taka robota baaardzo cieszy. Teraz będziesz mogła się czymś zająć :) my w naszym mieszkaniu mieszkamy już 3 lata, ale dopiero teraz bierzemy sie za remont i jesteśmy mocno podnieceni :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

littleladybird lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że tak będzie :D tylko do tego musi szanowna pani owulacja do mnie zawitać, mogłaby mnie odwiedzić na nowym mieszkaniu :P już rok jej nie było :/

• Lorka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

littleladybird lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski :-)

Madziu, trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli :-)

Litteladybird, gratuluję nowego mieszkania :-) w tajemnicy Ci powiem, że po po zmianie pokoi i kupnie nowego łóżka za 2 m-ce zaszłam w ciążę aby tak było w twoim przypadku :-P

Arien, miło że pytasz. Czytam Was codziennie ale większość dnia śpię, dziś to samo. Ogólnie dobrze się czuje ale najlepiej bym zasnęła i obudziła się za 3 miesiące no ale muszę być cierpliwa i wierzyć że tym razem będzie wszystko ok.

Przesyłam Wam wiruski &&&&&& :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) wczoraj kolega w pracy powiedział to samo. Jego zona zaszła w ciążę, gdy wprowadzili się do swojego świeżo wybudowanego domu :D mam nadzieję, że u mnie też to się sprawdzi :D

A Ty się nie martw, śpij jeśli tego potrzebujesz. Wszystko będzie dobrze :*

czekolada lubi tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada, a do pracy nie chodzisz? Słyszałam, że taka ogromna chęć spania to jeden z pierwszych możliwych objawów ciąży :) Ja też tak mam, ale to na pewno nie od ciąży a przez zmiany pogody :)
    Byłaś już u gina?
    Miszka, a co na Twojej wizycie?
    Ja coś straciłam nadzieję, mam przeczucie, że nic z tego i że się nie udało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:37

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! :)

byłam na wizycie, jest groszek 2,5mm, serduszko bije, wszystko w porzadku. Następna wizyta 21 lipca, Dostałam kilka standardowych badań do zrobienia. :) strasznie się stresowałam tą wizytą, a teraz bardzo się cieszę :)

Madziu, trzymam mocno kciuki za Was <3

Ewelina, gratuluję mieszkanka! Teraz bedziesz mieć bardzo przyjemne, choć stresujące zadanie jakim jest urządzanie własnych kątów :)

Arien, a może miło się zaskoczysz w tym cyklu?

Zostawiam Wam wiruski :)

arien, littleladybird lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest już serduszko :D super :)

Dzięki ;) Urządzanie mieszkania - z takim stresem to ja sobie poradzę :P bardziej mnie przeraża samo przenoszenie się z naszymi gratami :) i plan jest taki, by wyrobić sie w jeden dzień :D

• arien Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle teraz tak trochę z innej beczki. Kurcze, jak dziewczyny różnie przechodzą ciąże. Niektóre z Was mają bete koło 1000 i nie czują żadnych objawów. A ja pamiętam, że jak betę miałam 485 (co wskazuje na 4-5 tydzien a byłam w 8 ) to już czułam objawy :) Miałam wzdęty brzuch i nie miałam na nic do jedzenia ochoty :) raz mi się sledzie zamarzyły, ale jak spróbowałam to stwierdziłam, ze smakuja metalem i są obrzydliwe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 20:51

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dlatego, że każda jest inna ;)

• czekolada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, na szczęście nie pracuje jestem na L4. więc mam czas aby spać i regenerować siły. zresztą pracuje w perfumerii a teraz zapachy zaczynają mnie drażnić, poza tym nie dałabym rady fizycznie, a tak to nie przejmuję się niczym. Nasze zdrowie jest najważniejsze pamiętajmy o tym :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie miałaś kłopotu zeby dostac zwolnienie tak wcześnie?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo jestem już po jednej stracie więc teraz bezproblemowo. Spytal się czy chce być cała ciąże na L4. więc mówię że tak.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze czekolada, siedź w domciu, zadbaj o siebie i malucha :) i niech Wam bedzie nuuudno :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Dodzwoniłam się do kliniki. Za tydzień o 12:45 mam pierwszą wizytę na której ustalimy co dalej. Mam tylko nadzieję, że nie będzie trzeba robić żadnych dodatkowych badań czy coś, tylko od razu z procedurą ruszymy. Dość mam już czekania.

littleladybird, arien, czekolada lubią tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu super wieści, mocno Wam kibicuję <3 informuj ans na bieżąco :*

• Mundek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) ja właśnie dołączyłam do ovufriend ponieważ próbowaliśmy z mężęm już kilka cykli i jakoś nam nie wychodzi i pomyślałam że znajdę tu trochę wsparcia i dobrych rad :) dzisiaj jestem zła znowu przyszła @ :( może macie dla mnie jakieś rady?

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ