Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz 14 cykl i jakoś własnie przyszło załamanie. Poki co wszystko u mnie ok... tzn nie miałam tylko laparoskopii ale to chyba juz ostateczna ostateczność.tylko mąż jeszcze nie zbadany ale on to strasznie przeżywa i jakoś nie może sie przełamac a ja już wiem ze nie moge naciskac wiec czekam
-
Czesc Dziewczyny :)A-nisia a jakie badania sobie robilas? Widze, ze Twoja temperaturka jest dosc plaska. Zawsze tak jest?
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Hejka, ale się tutaj spokojnie zrobiło... cały czas na bieżąco podczytuje i witam też nowe koleżanki
A ja właśnie czekam na laparoskopie, to już we wtorek, ale czas się niemiłosiernie wlecze... niech zrobią porządek w środku żebym w końcu mogła zajść... boje się co tam jest czy w ogóle coś jest czy znajdę przyczyne...
Powodzenia w nowych cyklach i zdrowych ciąż dla zafasolkowanych
monirek lubi tę wiadomość
-
U mnie przedwczoraj wystapilo plamienie (25 dc). Mam cicha nadzieje, ze nie sa to zaburzenia hormonalne tylko plamienie implantacyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:27
lotta.89 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
https://ovufriend.pl/graph/d2ba384901be14d95d5e00ed1449d4b1 mam nadzieje że będzie można go otworzyc ze dobrze to zrobiłam dopiero sie uczeMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Monirek to był stary wykres, już zmieniłam na aktualny ale owszem zwykle jest raczej płaski tzn jest skok o dwie kreski mniej wiecej i potem tak sie utrzymuje. chociaz podobno owulacja występuje. wszystkie badania z krwi tzn prolaktyna, tsh, hormony itd mam ok, wg usg wszystko ok. została tylko ta nieszczęsna laparoskopia no i badanie męża
-
Na diagnostyke chyba niogdy nie jest za wczesnie. Ja robiłam podstawowe badania juz w pierwszym cyklu żeby tylko sprawdzic czy jest wszystko ok 14 cykli to już naprawde długo...
A mnie dzisiaj mdli od samego rana. Ale nie wiem czemu, bo na objaw ciążowy to za wcześnie zdecydowanie bleeeh.
Chociaz jak wprowadzilam mdłości w objawach na wykresie to pokazuje mi informację, że w 6dpo odczuwało je 41% dziewczyn...bardzo dziwne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:16
-
A-nisia wrote:Monirek to był stary wykres, już zmieniłam na aktualny ale owszem zwykle jest raczej płaski tzn jest skok o dwie kreski mniej wiecej i potem tak sie utrzymuje. chociaz podobno owulacja występuje. wszystkie badania z krwi tzn prolaktyna, tsh, hormony itd mam ok, wg usg wszystko ok. została tylko ta nieszczęsna laparoskopia no i badanie męża04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
Wlasnie taka mam nadzieje bylam bardzo zaskoczona tempka dzisiaj chociaz mysle, ze to malo prawdopodobne, ze znowu przy braniu bromergonu w pierwszym cyklu nam sie uda zafasolkowac ale nadzieja sie pojawila. Dzisiaj jakis szczesliwy dzien- deweloper poinformowal mnie ze mieszkanie bedzie do odbioru w sierpniu a nie we wrzesnii, dostalam w pracy podwyzsze i tempka w gore!
Tak sie zastanawiam kiedy zrobic test?lotta.89 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
Arien - tymi % i detektorem bym się nie przejmowała. To tylko wprowadza w błąd i daje złudną nadzieję. Totalnie niewiarygodny - niezależnie jaki rodzaj śluzu zaznaczysz i tak Ci punkty doda.
Angela - ja miałam laparoskopię w styczniu tego roku. Sam zabieg nie był zły. Najgorzej wspominam dochodzenie do siebie po zabiegu I to, że przez długi czas nie mogłam spać na boku (za bardzo bolało i gorączki dostawałam jak się na boku położyłam). No i to, że ani się schylić, ani samej ubrać ani nic.
Ale to chyba normalne po każdym inwazyjnym zabiegu.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny troche mnie nie było...
Monirek gratulacje układa się super oby jeszcze te II kreseczki sie spełniły a mieszkanie oj będzie parapetówka:D:D
Arein ja dziś mam 7 dpo i teraz już patrze co i jak u mnie
witam nowe dziewczyny :D trzymam kciuki za wszystkie
Ja dziś mam wizyte u ginekologa do którego już dawno chciałam sie dostać niestety kolejki są potężne... dziś mam 20 dc i 7 dpo wiec pewnie nic ciekawego się nie dowiem ale zobaczymy co powieNasz synuś
cykl starań -
Marronek widzę że masz endometrioze, a wiesz jakiego stopnia i czy miałaś jakieś objawy? Ja mam podejrzenie tego gówna... eh
Nie boje się samego zabiegu i bólu po. Mam podwyższony marker Ca 125 i boję się co tam w środku jest. Z jednej strony bym chciała żeby była endo bo znajdę przyczynę niepowodzeń a z drugiej nie chcę bo wiem że będzie ciężko. A jak u Ciebie doszło że miałaś laparo? Wiem że pewnie pisałaś na forum ale ciężko chyba będzie mi to odnaleźć i po zabiegu zaszłaś... tylko ciąża biochemiczna... a jak stresujesz się wizytą klasyfikacją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:09