Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta. Arien ma racje gin nic nie zobaczy, no może pęcherzyk ale bez zarodka takze żebyś sie nie zdenerwowała. Wiele dziewczę jak bylo wcześnie na pierwszych wizytach to bardzo się stresowały ze cos jest nie tak. Bol podbrzusza jak na @ lub ciągnięcie w pachwinach to normalne. Zaczynają sie zmiany wiec macica pracuje. Na takie bole dobry jest magnez lub nospa. Lekarza zalecają niwelowanie bólu i skurczy bo te tez nie są dobre.ale vo lekarz to opinia wiec zobaczysz co Twój powie. Trzymam kciuki za betę
-
A-nisia. Jak dobrze pamiętam to jesteś lekarzem. Czy mogłabym prosić o koleżeńska poradę?
odebrałam wczoraj wyniki badań i nie wiem jak interpretować wynik:
HBs p/c przeciw HBs obecne 14,94mlU/ml
<8 nieobecne
8-12 wątpliwe
>12 obecne
Z tego co wiem to byłam szczepiona przeciw wzw b -
Arien gin mam w poniedziałek po południu dam znać co powiedział
Ja póki co spodziewam się pęcherzykadziś byłam na becie wynik będzie wieczorem trzymajcie kciuki żeby był przyrost bo jakoś się stresuje :*
U mnie dziś gorąco jutro ma być jeszcze cieplej a my na wesele ufffNasz synuś
cykl starań
-
Arien. Ja trzeciej bety nie robiłam i nie żałuję. Każde takie badanie to ogromny stres. Wynik pierwszej i drugiej masz bardzo ładny i prawidłowy wiec kolejny nie jest potrzebny. Poza tym nie można porównywać wyników z innymi dziewczynami bo u kazdej z nas wszystko zalezy od momentu zagnieżdżenia. No ale to Twoja decyzja
Lotta trzymam kciuki. -
Kurde, pewnie macie racje. Ale zwariowac można z tym czekaniem na wizytę... Trochę się denerwuje powrotem do pracy. Teraz miałam tydzień urlopu, wracam do pracy i mam nadzieje ze w czwartek dostane zwolnienie. Ale tym też się stresuje bo koleżanka miała iść od przyszłego poniedziałku na urlop a jak przyniosę zwolnienie to nie pójdzie... Tak jej trochę kolo pióra zrobię, ale wiem, że zwolnienie w moim przypadku to najlepszy pomysł. Poza tym nie jest tak tragicznie jak jesteśmy we dwie. Ale jak jest tylko jedna z nas to się robi mega zapierdziel i mega stres i napięcie.