Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze a czy da się własnie jakos po zrobieniu jakiegos badania czy sprawdzeniu hormoów sprawdzic czy do owulacji doszło czy nie? zeby byc bardziej pewnym... i czy to na pewno normalne?Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:kurcze a czy da się własnie jakos po zrobieniu jakiegos badania czy sprawdzeniu hormoów sprawdzic czy do owulacji doszło czy nie? zeby byc bardziej pewnym... i czy to na pewno normalne?
W drugiej fazie można zrobić progesteron. Najlepiej w 7-8dpo, ale u Ciebie nie wiadomo kiedy była. Możesz przypuszczać tylko, ewentualnie jeśli była, to progesteron powinien wynosić ponad 3. A cykl bezowulacyjny raz na jakiś czas zdarza się też zdrowym kobietom, więc jak najbardziej to jest normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:17
-
dzięki littlesdybird postaram sie sprawdzic bo inaczej cały czas bede o tym myslała ze człowiek sie stara a tu taka niemiła niespodzianka... szczerze mówiac nie spodziewałam sie ze tak to wyjdzie...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ja w jednym cyklu sprawdzałam proga dwa razy i dwa razy przyniósł rozczarowanie, ale u mnie to trochę inna sytuacja, bo ja owulki nie mam wcale (ostatnio wyjątkowo miałam-pierwszy raz). Głowa do góry kochana, musimy walczyć do skutku
Mundek lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Beta dzisiaj 138,5
Progesteron 12,66 na wyniku pisze, że norma w I trymestrze od 16
Dzisiaj mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że da mi jakiś lek na uzupełnienie PRGczekolada lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Cześć Dziewczyny,
Lekarz powiedział, że jest ok, że ważny jest przyrost. na 7 sierpnia mam umówione USG.Nic mi nie przepisał.
Jednak jakoś dalej jestem niespokojna i na 19:40 mam konsultacje u innego lekarza. Jak dwóch lekarzy potwierdzi mi to samo to będę spokojniejsza.04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Jejuśku! Powariowały wszystkie! Tyle ciąż na raz? Ekstra! Fajnie, porody wam wypadną wczesną wiosną zimę da się przebujać w mężowej kurtce i leginsach :)Fajna sprawa! No i idealny czas na spacery. Ja codziennie robie około 10km z wózkiem Gratulacje dla wszystkich
A mój dzieć kończy już 3 miesiące dzisiaj o 10:55 ehhh jak ten czas szybko leci. Zaraz będzie rok jak go zrobiliśmy A ja już nie mogę doczekać się kolejnej ciąży. Ciąża jest super! Nawet jak się żyga Gorzej jest jak się już dziecko urodzi, pierwsze dwa miesiące były dla mnie straszne. Tak naprawdę dopiero teraz zaczynam czerpać prawdziwą radość z macierzyństwa chociaż niestety nie zawsze jest różowo.
Powodzenia!!!!littleladybird, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
arien wrote:Kurczę, lotta, ale Ci zazdroszczę wizyty. Ja czekam do czwartku i to chyba najdłuzsze dni w moim zyciu daj koniecznie znać co po wizycie. Ile dni po owulce teraz jestes?
Arien dzia mam 39 dc a u lekarza wszystko oki na razie mam zdjęcie pęcherzyka za 2 tygodnie idziemy jeszcze raz bo będziemy słuchać serduszka :D lekarz powiedział ze ciąża ładna i zdrowa wysoko w macicy dziś jestem już w pracy arien ty pewnie zobaczysz więcej niż jalittleladybird, miszkaaa lubią tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
lotta.89 wrote:Arien dzia mam 39 dc a u lekarza wszystko oki na razie mam zdjęcie pęcherzyka za 2 tygodnie idziemy jeszcze raz bo będziemy słuchać serduszka :D lekarz powiedział ze ciąża ładna i zdrowa wysoko w macicy dziś jestem już w pracy arien ty pewnie zobaczysz więcej niż ja
Świetnie Same dobre wiadomości Tyle ciąż na naszym wątku, więc przypominam się i proszę o wirusylotta.89, monirek lubią tę wiadomość