Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arien Twój przyrost bety jest w granicach normy, spokojnie
tak czytam ten nasz wątek i on przerodził sie raczej w wątek ciążowy niz "staraniowy" - faktycznie owocny miesiąc:)
az nie mam co pisac hihi bo juz inne tematy na tapecie. Ja sie tylko moge pochwalić TSH bo dziś kontrolowałam bo miałam ciut za małe ale teraz juz ok 0,7
a tak w ogóle co tam porabiacie w piątkowy wieczór??? ja mam dyżurek i odliczam godziny do poranka, oby noc była spokojna...a rano jedziemy do teściów na weekend i znowu beda te aluzje do dzieci a ja bede musiała robic dobrą minę do złej gry...super -
A-nisia wrote:...tak czytam ten nasz wątek i on przerodził sie raczej w wątek ciążowy niz "staraniowy" - faktycznie owocny miesiąc:)
az nie mam co pisac hihi bo juz inne tematy na tapecie...
Cześć dziewczyny hehe A-nisia ma rację, ale dobrze już nas niedużo zostało, kolejka się skraca
Serdecznie Wam gratuluję i trzymam kciuki za bijące mocno serduszka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:16
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
A-nisia wrote:
a tak w ogóle co tam porabiacie w piątkowy wieczór??? ja mam dyżurek i odliczam godziny do poranka, oby noc była spokojna...a rano jedziemy do teściów na weekend i znowu beda te aluzje do dzieci a ja bede musiała robic dobrą minę do złej gry...super
Skąd ja to znam Mało przyjemne uczucie wręcz frustrujące, ale cóż trzeba zacisnąć zęby i jakoś przetrwać.
Udanego weekendu
-
Spokojnie kochana. Jutro tempka podskoczy i of na pewno wyznaczy owulkę Na razie się waha bo w 16dc masz znów śluz płodny, a owulka zazwyczaj jest w dniu, w którym ostatni raz wystąpił płodny śluz lub w dniu następnym Na moje oko Tobie wyznaczy owulację w 16dc Cierpliwości Podejrzewam, że gdybyś usunęła ten śluz z 16dc, to of wyznaczyłby owulkę w 14dc
-
Czesc Dziewczyny! Troche sie nie odzywalam, bo bylam dosc zabiegana ostatnio.
Gratuluje wszystkich nowych ciaz i z przhjemnoscia informuje ze dzisiaj pokusilo mnie o test iiii - POZYTYWNY! Normalnie nie wierze!czekolada, miszkaaa, lotta.89 lubią tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3