Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Codziennie jak wchodzę to czerpię pozytywną energię
Takie okresu to tu jeszcze nie było w przeciągu miesiąca ilu z nas się udało ??
Ja, Miszka, Robaczek,Arien, Błękitna i teraz Lotta, dobrze mówię ??
A jeszcze wcześniej 100krotka, Monika, Blumen, Dmuchawiec no i oczywiście nasz Kwiatuszek
Lotta, ja trzymam kciuki i wierzę że to nie błąd o której będziesz miała wyniki ??lotta.89 lubi tę wiadomość
-
hmmm smutno mi troche ze tu tyle szczęśliwców a mi znow nie wyszło no ale mam nadzieje ze kolejny miesiąc i dołączymy z lady do tej "lepszej" listy... głupio mi bo powinnam sie teraz cieszyc Waszym szczęściem a mi jest tak smutno nie zrozumnie mnie źle - to nie to ,że Wam załuje tylko poprostu zazdroszcze i nie godze sie dziś z tym że juz tyle razy sie nie udało:(
-
A-nisia wrote:hmmm smutno mi troche ze tu tyle szczęśliwców a mi znow nie wyszło no ale mam nadzieje ze kolejny miesiąc i dołączymy z lady do tej "lepszej" listy... głupio mi bo powinnam sie teraz cieszyc Waszym szczęściem a mi jest tak smutno nie zrozumnie mnie źle - to nie to ,że Wam załuje tylko poprostu zazdroszcze i nie godze sie dziś z tym że juz tyle razy sie nie udało:(
Ja Cie bardzo dobrze rozumie przeżywam to samo i wiem co czujesz :* ściskam mocnoNasz synuś
cykl starań -
A-nisia wrote:hmmm smutno mi troche ze tu tyle szczęśliwców a mi znow nie wyszło no ale mam nadzieje ze kolejny miesiąc i dołączymy z lady do tej "lepszej" listy... głupio mi bo powinnam sie teraz cieszyc Waszym szczęściem a mi jest tak smutno nie zrozumnie mnie źle - to nie to ,że Wam załuje tylko poprostu zazdroszcze i nie godze sie dziś z tym że juz tyle razy sie nie udało:(
Znam to najbardziej wkurza mnie facebook - pełno tam świeżo urodzonych dzieciaczków. Każdy na około się chwali Ale nam też się uda
Cieszę się, że Wam, moje ovufriendowe koleżanki, się udaje, ale chcę jak najszybciej dołączyć do Waszego grona zafasolkowanych