Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie z optymizmem się wstrzymuje do poniedziałku. Jak druga beta będzie prawidłowa to pozwolę sobie na odrobinę radości. Na większą dopiero wtedy gdy usłyszę serduszko/serduszka.
A ty jak po laparo? Bardzo obolała?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:Ja na razie z optymizmem się wstrzymuje do poniedziałku. Jak druga beta będzie prawidłowa to pozwolę sobie na odrobinę radości. Na większą dopiero wtedy gdy usłyszę serduszko/serduszka.
A ty jak po laparo? Bardzo obolała? -
Dariaa wrote:Nie jest źle bardziej mnie chyba wszystko boli po tym gazie ramiona pod żebrami brzuch mam cały w siniaku i to też boli
To dobrze Jeszcze parę dni i wszystkie bóle powinny minąć. A jeśli wszystko w porządku u Ciebie tam w środku, to teraz musicie się postarać - po laparo się ponoć łatwiej zachodziHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronek wrote:To dobrze Jeszcze parę dni i wszystkie bóle powinny minąć. A jeśli wszystko w porządku u Ciebie tam w środku, to teraz musicie się postarać - po laparo się ponoć łatwiej zachodzi
-
Daria - rozumiem Cię doskonale. Ja już też po woli mam dość.
Nie wiem co zrobię jak się teraz nie uda. Zaczynam coraz bardziej z niepokoju szaleć... Plamienie się nasiliło - wcześniej to było bardziej nie plamienie a po prostu zabarwione na lekko brązowo resztki lutinusa które wyciekały ze mnie. Teraz pojawiło się troszkę jasnej krwi. Ale jak zrobiłam test to druga kreska pojawiła się niemal od razu i była dużo ciemniejsza od tej co robiłam wczoraj (testy o tej samej czułości). Więc już nie wiem co myśleć i robić. Mąż mówi, że może krew jaśniejsza bo dziś zastrzyku nie wzięłam. Nie wiem... Może jutro jak pojadę po receptę to uda mi się wbić na wizytę...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Magda - wyniki będą dopiero koło 20. U mnie jest tak, że masz siedzibę główną laboratoriów w jednym miejscu i punkty pobrań w okolicznych miastach. Ja była w punkcie koło mnie, czynny jest do 11 wiec po 11 dopiero próbki krwi do siedziby głównej do analizy zabiorą.
Byłam u gina (rano zaczęło się lekkie krwawienie) przepisał mi dodakowo dupka i dał L4. Mam leżeć i nie wstawać, chyba że do łazienki muszę, wtedy mogę wstać. Jutro mam do kliniki z wynikiem dzwonić i ustalimy co dalej.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Nie odpoczywam - muszę pilnie coś do pracy zrobić więc pracuje zdalnie. A jak pracuje to skupiam się na pracy i o innych rzeczach nie myślę.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny