Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mogę pomarzyć o takich fajnych wakacjach. Mąż ma odwołany urlop ze względu na światowe dni młodzieży w Krakowie. Musimy się zadowolić tygodniowym wyjazdem do mojej mamy do Szwecji. Lecimy pod koniec kwietnia.
Marronek, a jak się czujesz?
Samara, u Was to się chociaż coś dzieje. U nas od dwóch cykli zastój. Nie ma owu, nie ma ciąży. Idę pod koniec tygodnia do gina na kolejny posiew i mam nadzieję, że tym razem będzie czysto i będę mogła podejść z końcu do tej drożności.Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Dariaa wrote:o ile mnie nie odrzucą chyba bardziej tym się denerwuje że się psychicznie przygotowałam a tu nici z tego ;(
Trzymam kciuki, żeby tak się nie stało.
Maskotka - zaczynam szykować się na najgorsze. Wszystkie znaki wskazują na zbliżającą się małpęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Daria, tak wiem, ale... Pamiętam jak się czułam gdy mi się tej jeden jedyny raz udało na chwilę. I wiem jak zawsze u mnie przed @ wygląda. Tuż przed samą @ piersi przestają boleć, tak jak teraz. A dodatkowo dziś w nocy mnie taki ból małpowy mnie obudził, że myślałam, że się już zaczęło. Potem praktycznie do 5 nie spałam tylko drzemałam, bo ból nie pozwalał usnąć. Koło 5 właśnie zaczęło się uspokajać.
No i po prostu czuję małpę w kościachHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronek wrote:Daria, tak wiem, ale... Pamiętam jak się czułam gdy mi się tej jeden jedyny raz udało na chwilę. I wiem jak zawsze u mnie przed @ wygląda. Tuż przed samą @ piersi przestają boleć, tak jak teraz. A dodatkowo dziś w nocy mnie taki ból małpowy mnie obudził, że myślałam, że się już zaczęło. Potem praktycznie do 5 nie spałam tylko drzemałam, bo ból nie pozwalał usnąć. Koło 5 właśnie zaczęło się uspokajać.
No i po prostu czuję małpę w kościach -
Kamila - dziękuję za pamięć Ale lepiej się mną nie stresuj, tylko o siebie martw
Ja już się chyba pogodziłam, z koleją porażką. Jutro i tak na betę pójdę, ale nadziei wielkich sobie nie robię.
A jak u Ciebie? No i co u pozostałych dziewczyn?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dziewczyny jeśli któraś chciała by odkupić inofem to posiadam 54 saszetki i ziółka baby and mama med regularne cykle oraz relaks i przyjemność (obydwie mieszanki użyte po 3 razy) kupione 20 grudnia więcej info na priv mi już się nie przydadzą bo fasolka spokojnie rośnie.
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Lusia8998 wrote:Dziewczyny jeśli któraś chciała by odkupić inofem to posiadam 54 saszetki i ziółka baby and mama med regularne cykle oraz relaks i przyjemność (obydwie mieszanki użyte po 3 razy) kupione 20 grudnia więcej info na priv mi już się nie przydadzą bo fasolka spokojnie rośnie.
-
Hej Kobietki ja jestem również z rocznika 89
Staramy sie juz jakisies 6 msc ale z przewami tak w zasadzie od ostatniego cyklu w styczniu wzielismy sie tak powaznie za to. Mam niedoczynnośc tarczycy ale og badania sa ok od nast cyklu zaczynam brac clo
-
Wyniki będą dopiero wieczorem. Na pewno napiszę.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Też czekam na info od Ciebie... Trzymam kciuki.
Ja byłam wczoraj na monitoringu. Oba pęcherzyki w obu jajnikach pękły więc jest jakaś nadzieja. Mój lekarz powiedział, że jak w ciągu 3-4 miesięcy nie zajdę to skieruje mnie do prof. Kurzawy, ze Szczecina...
Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym profesorem?32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara trzymam kciuki - może tobie się uda.
Na mnie już chyba nie ma co liczyć - wczoraj wieczorem na aplikatorze był lekko zabarwiony krwią śluz, a rano zaczęło się lekkie plamienie. Na betę i tak poszłam, bo musiałam sobie zrobić inne badania, a te 20 zł przy tym co już wydaliśmy to tylko marne grosze.
Teraz czekam, co przyjdzie pierwsze wyniki, czy okres. I wszystko wskazuje na to, że okres...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka