Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja tez się melduje po wizycie u gina w czwartek: torbiel się zmniejszyła z 5 do 4 cm więc spoko choć on chciałby zeby szybciej się zmniejszała. na prawym jajniku piekne ciałko żółte więc jest nadzieja. Juz powoli świruje dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie w środę tj.23 dc( 7-8 dpo) tak mnie rozpaliło na wieczór policzki jak burak i zmierzyłam temp.37,5!(pod pachą wogole nie jestem przeziębiona dobrze się czułam tylko czuje brzuch i krzyże jak w 1 dzień okresu a to dopiero najwczesniej za tydzień.I od tego czasu jest mi tak goraco nieraz takie uderzenia gorąca a jestem zmarzluchem.i jeszcze szczypia-bolą mnie brodawki jak je dotkne czy miałyscie cos takiego po Duphastonie? wczesniej brałam luteine i nigdy takich objawów nie miałam. Proszę powiedzcie co myslicie bo zeświruje
-
Srebrzysta poczekaj dwa dni i testuj bo jest to naprawdę skok dający nadzieję ale zdarzyło mi się to kilkukrotnie pomimo braku ciąży. Jak jutro też będzie wysoka to może już coś się pokazać.
Magda o której ma dzisiaj wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:45
-
no tez bym chciała wiedzieć o której ma wizyte bo trzymam kciuki:) dzięki za odpowiedź adk_1989 bo jak widzisz mam pełno nowych ,,dziwnych objawów'' najbardziej zastanawia mnie ta gorączka i rozpalenie pare dni temu+ wrażliwe sutki no i ten skok.. chyba zeświruje.... dziś mam brac ostatni dzień duphaston i własnie nie wiem czy iść wykupić następny bo boje się odstawic....jak myślisz?
-
Na twoim miejscu zrobiłabym tak - weź dzisiaj, jak jutro rano temperatura będzie równie wysoka to zrób test jak będzie pozytywny to wykup i weź jutro też i skontaktuj się z lekarzem czy nadal masz brać (prawdopodobnie każe CI brać przynajmniej do pierwszego USG) ale na pewno w przypadku pozytywnego testu nie odstawiaj z dnia na dzień bez konsultacji z lekarzem chociażby telefonicznej.
Mam dobre przeczucia! Trzymam kciuki! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:34
-
Srebrzysta, ja to pewnie bym do jutra nie wytrzymała z testem
Coś długo się Magda nie odzywa..
Ja byłam dzisiaj u pediatry bo młody chory. I dostaliśmy skierowanie do poradni endokrynologicznej. Nie wiem co się dzieje, ale synek ma super apetyt a nie przybiera na wadze. I tak już od kilku miesięcy. Na szczęście lekarz, który prowadził moja ciążę i teraz pomaga mi zajść w drugą jest też endokrynologiem. Powiedział, że się nami zajmie. Jesteśmy w dobrych rękach i jutro lecimy na pierwsze badania. Przed nami kolejne wydatki. Nie dość, że problemy z zajściem w ciążę to teraz to.. Oby wszystko było dobrze!
Jakbyście się orientowały jakie badania dziecku mogę zrobić we własnym zakresie to piszcie :Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
dzięki dziewczyny jak się domyślacie już chodze po ścianach też sie martwie co z Magdą czemu nie daje znaku-oby ze szczęścia. Mnie dziś od 10 muli nie mdli tylko tak muli ale mysle że to z nerwów.a powiedzcie co zrobić jak mi jutro test nie wyjdzie wziąść ten duphaston?chyba bede musiała
-
Mój Ksawery jak się urodził to ważył 3360 gram i 54 cm wzrostu. Tak mi ładnie przybierał na wadze i coś teraz od kilku miesięcy się pokićkało mu z tą waga. Kiedyś z nerwów to osiwieje.
Zostaje Ci jeszcze tylko przeżyć poród
Srebrzysta, ja Ci za bardzo nie pomogę. Jak nie możesz wytrzymać z ciekawości to zrób sobie nawet dzisiaj test. Jak coś będzie to po tylu dniach powinno już coś wyjść. Zarodek zagnieżdża się do 10 dniu. A po dwóch dniach od zagnieżdżenia produkowany jest hormon hcg.
Jak coś źle napisałam to proszę mnie poprawić :pKsawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*]