Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Srebrzysta kup jesli jeszcze masz możliwość bobo test plytkow (takie żółte opakowanie) - najlepszy. Mi pokazał nawet z popołudniowego moczu takze juto rano na pewno pokaze jeśli jest ciąża. Możesz dla pewności nie sikać w domu a iść oddać krew. No ja jak by jutro byl negatyw a temperatura taka wysoka to bym chyba jeszcze wzięła duphaston i dala sobie jeszcze ze dwa dni.
-
dzięki adk 1989 pędze do apteki po tego Dupka i ten test. Trzymcie kciuki kochane bo albo będzie wielkie szczęście albo bycze rozczarowanie ahhhh ;( a mój M. już chodzi podekscytowany. Dziś już nie wpadne do was bo mi net w domu siadł niestety... Całuje Pa*
-
Cześć.
Jeśli czekacie na dobre nowiny to ode mnie ich nie usłyszycie.
Tętna brak. A zarodek który był tydzień temu zniknął, zostało puste jajo.
Dziś jeszcze idę do starego ginekologa, który mnie do kliki skierował - jest ordynatorem w szpitalu. Jak będą w tym szpitalu miejsca to prawdopodobnie jutro mnie na łyżeczkowanie przyjmą.
Przepraszam, że was martwiłam, ale o mnie nie trzeba się martwić. W tej chwili jest mi wszystko obojętne. Od wyjścia od lekarza robię wszystko mechanicznie. Dopiero teraz siadłam - wcześniej zakupy, sprzątanie, aby tylko zajęcie było.
Ja już nawet płakać nie mam siły. Mam po prostu dość. Dość walki, dość niepowodzeń, dość przechodzenia wszystkich czarnych scenariuszy po kolei. Bo co będzie następne? Poronienie w kolejnych tygodniach? Urodzenie martwego albo bardzo chorego dziecka? Mam tego po prostu dość. A lekarz mówi że mamy jeszcze 3 zarodki, więc jest dobrze i jeszcze zdążymy przed końcem programu. Tylko ja psychicznie już rady chyba nie dam...
Życzę powodzenia innym dziewczynom - obyście miały więcej szczęścia niż ja...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Normalnie aż nie chce się w to wszystko wierzyć, niepojęte jest dla mnie ze musicie przez to przechodzić. Jest mi bardzo bardzo przykro nie mam słów które Cie pocieszą mam nadzieje ze się podniesiecie z kolan i znajdziecie jeszcze siłę żeby walczyć lub siłę żeby zaakceptować taki los.
-
Wróciłam od drugiego ginekologa. USG z Dopplerem nie wykazało żadnych oznak życia. Dostałam leki aby wywołać poronienie, jak nic nie dadzą jutro kolejna dawka - ponieważ nie rodziłam, lekarz wolałby uniknąć łyżeczkowania.
Monika - nie czuje już nic. Mam po prostu pustkę w środku. Mąż podobnie, tak samo jak ja jest już zmęczony i ma dość. Oboje jesteśmy wyczerpani tymi wiecznymi porażkami.
A wam niech nie będzie przykro - cieszcie się własnym szczęściem, mną nie ma się co przejmować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:19
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Adi, widzę że udało Wam się i ujrzałaś dwie kreski. Gratulacje! Strasznie Ci zazdroszczę że między Twoimi dzieciakami będzie taka fajna różnica wieku. Ja się modlę żeby między moimi było 3-4 lata. Chociaż pierwotnie nie taki miał być plan..
Magda, każda z nas tutaj przeżywa Twoja sytuację i się martwi. Nie powinno Was tyle niepowodzeń spotkać.. Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziać. Nie będę Cię pocieszać, bo to i tak nic nie da. Mam nadzieję, że znajdziecie jeszcze kiedyś w sobie siłę do walki.Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Nie wierze w to co czytam....Magda jesteśmy z Tobą i ściskamy mocno. Bardzo mi przykro że Was to spotkało. Choć nie znamy się osobiście to myślami jesteśmy z Tobą i będziemy nawet jak nie będziesz chciała.
Dla każdego wschodzi zawsze jakieś słońce
Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę.
Tam czeka na ciebie słońce.
Ono nie omija nikogo.
Ciebie też nie ominie, jeżeli nie schowasz się w cień. -
u mnie także dupa, dupa, dupa dzis temp. spadła znów do 36,7 i test negatywny. odstawiam duphaston i czekam na wstręciuche. Nie wiem po co był ten głupi skok temp. dajacy nadzieje ;( i tak by nie wypadało wpaść tu z pozytywnym testem wtedy gdy Magda tak cierpi wiec może dobrze że się tak stało