Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ej co tu tak ucichlo? odpusciłyście?Starania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... czekamy -
nick nieaktualny
-
ja znikłam na jakiś czas ale juz wracam.choć jestem przekonana że bez inseminacji nic nie wypali, po miesiączce mam iść na kolejne hsg i dopiero inseminacja a czas leci.... Czekam na wyniki przeciwciał czy spadły po sterydach.
Mystiugie to bedziemy na podobnym etapie;) życze żeby @ nie przyszła jednak
Tuonela wierzymy ze Clo pomoże
Marronku co u ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki co tam u Was?
mnie troche nie było ale juz wracaam. Mam obronę w czerwcu wiec nie mam zbytnio czasu.
Zrobiłam kontrolne badanie po miesiącu zażywania sterydu i rewelka!!
miałam miano 1:32 a teraz na wyniku pisze GRANICZNY- ZALECANA KONTROLA wiec chyba super? może w końcu...!!!??? ahhh ta nadzieja
Mistige nie mam terminu hsg ustalonego bo musze porobic posiew z pochwy ,chlamydie, ureaplasme i mycoplasme a nie mam jak sie wyrwac z pracy i jechać do innego miasta (tam mam gina) bo robią tylko 7-10. -
Hej, U mnie bez zmian czekamy na spotkania w ośrodku, a tak to codzienność.
Jestem 3 tydzień na zwolnieniu lekarskim, bolały mnie tak całe nogi ze jak poszłam do reumatologa dostalam skierowanie do szpitala leżałam tydzień, przebadali mnnie w zdłuż i wszerz. Ogólnie w miarę dobrze, podejrzewali jakąś chorobę układową tkanki łącznej, ale narazie wykluczyli. coś w organiźmie się dzieje ANA mi wyszły dodatnie miano 1:80 typ świecenia Homogenny Poł roku wczesniej jak robiłam te badanie było ujemne ;( za poł roku sprawdzamy znowu czy miano rośnie bo teraz jest graniczne dla nich jak wzrośnie mam szanse na leczenie immunosupresyjne, wtedy może uda się te wszystkie przeciwciała trochę obniżyć, nadal mam p.c plemnikowe, antykogulant toczniowy 3 raz wyszedł dodatni ...
Od poniedziałku do pracy, a 18.06 mam chrzciny będę chrzestną synka Brata )
No to tyle u mnie )
MIŁEGO WEEKENDU DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKIE 3MAM MOCNO KCIUKIWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 01:06
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, ja ostatnio odebralam wyniki ANA 2, a tam tylko informacja 'slabo dodatni' - wiecie co to moze oznaczac? Pewnie bede musiala zrobic rowniez ANA 1 I ANA 3, prawda? Zielona jestem zupelnie poki co. Pozostale wyniki na razie ok, czekamy jeszcze tylko na kariotypy.
Milej soboty zycze, ja moja spedzam w lozku, z przeziebieniem... -
srebrzysta wrote:Ana 2 wychodzi jeśli Ana 1 jest dodatnie podobno tak mu babka w labie powiedziała. Mi ana 1 wyszły ok a i tak gin się uparł na Ana 2 wiec zrobiłam ale pisze nie stwierdzono.
Srebrzysta sęk w tym ze lekarz nie chce mi dać encortonu , zaden wiec tu sie koło zamyka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm, to dziwne, moja gin zlecila mi tylko ANA 2, 1 ani 3 nie, za to mase jakichs innych zupelnie badan. No Nic, w srode wizyta, to pewnie wiecej sie dowiem.
Mystique, trzymam kciuki za iui.
Daria, a u Was cos nowego wiadomo? Jakies rozmowy albo szkolenia? -
nick nieaktualny
-
Hey dzisiaj jakiś dół przyszedł do mnie...jestem smutna tym cyklem i staraniami mąż nalegał na więcej a mnie jajniki bolały i nie chciałam a teraz żałuję..bo patrząc po wyznaczonej owu to nic tego nie wyjdzie chce mi sie płakać ;(
-
Mystique wrote:Hejka hej,
W poniedzialek mialam iui...teraz czekam jak na sciecie...czas mi sie dluzy strasznie.
Mela jak wizyta?
Znam to uczucie - te dwa tygodnie od transferu do testu, zawsze dla mnie były gorsze niż te od owulacji to testu.
Jakie leki teraz przyjmujesz?
Cześć Chmurka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 13:20
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny