Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaa wrote:skończył mi sie abonament i myślę czy kupować !?
Nie ma sensu, chyba że chcesz aby wszytko było kolorowe.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
adk_1989 wrote:Pewnie tak bedzie ja mam ogólnie tendencję do dramatyzowania. Ale w tym momencie siedzę na fotelu fryzjerskim z farbą na glowie i idę na rudo! wiec nie bede sie przejmować jakąś tam ciążą
A jaki masz naturalny kolor?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Zależy jak bardzo.
Ale ja pewnie już dawno na twoim miejscu bym testa zrobiłaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
margoo wrote:Myślicie że te procenty pozytywnego testu które pokazuje OvuFriend są pomocne czy to takie zmyślone raczej?
To się na statystyce opiera, że ileś tam kobiet z takimi objawami było w ciąży + bazuje ile dni od owulacji minęło. 18 dni bez okresu i bez choroby to ponoć pewna ciąża.
aha dziękuje za odp
ja owulacje mialam duzo wczesniej niz statystycznie wiec nie wiem czy na to zwracac uwagę hmm
u mnie jest 80% ,ovufriend pokazuje ze jutro mam miec okres a wg mnie za 4 dni ale ostatnio troche sie pozmieniało więc nie jestem pewna okaze sie eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 18:23
margoo89
-
margoo wrote:jaki test polecasz? czy poprostu kupic pierwszy lepszy?
Ja kupuje w aptece taki jaki jest. Tylko się zawsze pytam czy jest ten pojemniczek na mocz, bo nie każdy ma.
Marronek wrote:A jaki masz naturalny kolor?
Naturalnie jestem ciemną blondynką, ostatnio zrobiłam sobie lekko rudy blond, tzw. truskawkowy blond. To byl taki wstęp do dzisiejszej transformacji na bardziej intensywny kolor ale jeszcze nie pomarańcz. Może następnym razem -
ja kiedys miałam faze na czarne i oprócz tego, że niektórzy twierdzili, ze to nie kolor dla młodej dziewczyny to lubilam go. Ale w koncu wkurzyłm sie na te ciagłe farbowanie bo tez mam ciemny blond włosy i jak zrobly sie odrosty kilku cm to walnełam farbą - ciemny brąz. I teraz mam odwrotny efekt ombre. Góra jasna i stopniowo wchodzi w czerń (bo brąż nie zlapał ten czarnej farby) Kazdy jest tym zachwycony (ale skromna jestem ) Ale juz chciałabym je ciachnąć z tych konców czarnych.
-
Januszkowa wrote:Wczoraj kupilam abonament i mam kolorowo i pieknie;)
Zrobilam dzisiaj TATUAZ;) Pierwszy w zyciu. Wpadłam na ten pomysł wczoraj o 23;) Moj J nic wie. Moga byc problemy;)
łoł... podziwiam...
też zawsze chciałam zrobić, ale... za bardzo boje się igieł i bólu...
Kwiatuszku - twoje włosy muszą wyglądać cudownie
Kiedyś widziałam coś podobnego (w pewnym sensie). Na ulicy minęłam dziewczynę co włosy miała do pasa i były ufarbowane jak tęcza. Ale nie tak, że kolory odgrodzone tylko właśnie tak delikatnie przechodziły przez siebie. Każdy się za nią oglądałHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka