Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa ryzykantka z Ciebie
Ja teraz przy staraniach to nie chciałam ryzykować, żeby się czymś nie zarazić. Lekarze też mają problemy z tatuażami. Nawet jak się na oddział przyjmowałam to było 10 pytań o jakiekolwiek możliwości zakażenia w tym właśnie tatuaże, percingi itp.
Ale ja mam odłożony wzór tatuażu i czeka na moment PO
A cóż sobie wytatuowałaś? -
Ahh też kiedys chciałam ale boje sie jak to bedzie wygladalo na starosc bo zwiotczałej skórze
Chociaż zaraz zaraz! My zawsze bedziemy młodymi i pięknymi laseczkami - mamuśkami
Januszkowa a jaki to tatuaż i gdzie...?
Marronku może by tak wyglądały jakby dały sie rozpuscic. Bez prostownicy puszą sie niesamowicie a jak wyprostuje to 5 minut sa piekne a pozniej jakby piorun mi w głowe strzelił bo sie robią suche a niech tylko "poczują" troszke wilgosci w sensie mgła, powietrze po deszczu albo lekka mżawka. Nie da sie wyjsc. Teraz kucyk i jazda. A strasznie tego nie lubie i do tego przy czole malutkie nowe włoski rosną. Maja jakies 5 cm i nijak je ułożyć. M A S A K R A ! ! ! -
kwiatuszek789 wrote:Zawsze chciałam mieć ciemno brązowe/czekoladowe włoski i brazowe oczy no ale niestety
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Co do wzrostu to mam tylko 1 cm mniej wiec to Ci wybaczam ale reszty niet! nawet dzieci nie bede takich miała bo mój ma takie same włosy jak ja, chyyyba ze jest jedno wyjście z tej sytuacji... haha żarcik
-
kwiatuszek789 wrote:Jestem powazna jak nigdy
Lubie taki typ urody (nie to ze jakas jeśtem nie teges )
A tak na marginesie to nie wazna uroda a to co ma sie w głowie :)ale jak jest jedno i drugie to jest meeega
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Z tymi włosami i oczkami u dzieci to się genetyka kłania i często geny są przekazywane po dziadkach, tak samo jakieś choroby i komplikacje często są po babciach lub dziadkach w genach przekazywane.
Jeśli na to patrzeć, to jedna moja babcia dostała pierwszej miesiączki dopiero w wieku 18 lat, czyli jakies zaburzenia hormonalne jak nic - ale czwórkę dzieci urodziła i wychowała
Druga babcia leczyła się hormonalnie, miała problemy z cukrem, typową tak jak i umnie otyłość TYLKO w obrębie pasa, jak to mój tata powiedział, że wyglądała zawsze jak w ciąży. Ale też czwórkę dzieci urodziła.
Więc mam nadzieję, że te geny po nich odziedziczyłam -
Dariaa wrote:zmartwię Cię bo ja mam obie z wymienionych wyżej w gratisie jeszcze 174 wzrostu
Dorzucam centymetr wzrostu i pokręcone włosy
I cycki na które czasami ciężko stanik znaleźć
Jaskółka masz racje z tym, że po dziadkach się "dziedziczy".
I szkoda, ze nie można wybrać co się chce odziedziczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:55
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Januszkowa wrote:A moja prababcia miala blizniaki;)
To teoretycznie w pokoleniu twoich rodziców też powinny być bliźniaki.
Może być też tak, że gen "bliźniactwa" przeskoczył i wypadnie na twoje pokolenie i na CiebieJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Kurde uzalezniłam sie, meżuś pod prysznicem ja na forum
Kolezanka, która ma brata blizniaka mowila mi ze bliźniaki tez co 2 pokolenia sa. Czyli Januszkowa nie masz wyboru
A ja musze mame podpytac jak było u babci bo mala byłam jak odeszła i prawie Jej nie pamietam ale urodziła 3 córy
A od strony ojca był on i dwóch braci czyli też trójeczka
U mojego C. pokolenie dziadków płodziło sie jak królikiJanuszkowa lubi tę wiadomość