Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie nikt nie zmusi to spędzenia dnia na czymś czego nie tknę, nie lubie, nie znosze wręcz Całe szczeście, że u mnie to wszyscy rozumieją, i każdy dostaje w przydziale coś innego. Pieczeniem zajmuje się moja mama, zjadaniem tego też potem
Zresztą nawet nie wiem jak ja bym miała zrobić dobre ciasto, toć to trza masę odpowiednią zrobić, popróować, zasmakować, a dla mnie to wszyskto okropne ulepki
Ja jak upiekę muffinki to tylko ja chcę jeść bo w ogóle nie słodkie
Ciasto bym najchętniej na słono zrobiła i już
-
No ja od biedy to zjem szarlotkę, to tak z ciast.
Zrobię sobie czasem jakieś ciasteczka czy muffiny, ale to tak bardziej na sój uzytek, że tak to ujmę Głównie z płatkami owsianymi i owocami, ew jakieś suszone owoce czy pestki do tego.
Ja sałatki zrobię dwie. Ale chodzi mi po głowie i trzecia, nie umiem się zdecydować To nie wiem czy trzech nie walnę, a co
-
To będziecie miały wesołe Święta
Ja pewnie będę się męczyła, jem tylko wybrane rzeczy, na mięso nie patrzę. Bleeee. A jeszcze towarzystwo osób spożywających alkohol, zapachy perfum, KAWA! OMG, jak ja to przeżyję???
Dziś pani sędzina, której leczymy psa przyniosła nam bukiet tulipanów i czekoladowe jajka. Szok! A w lutym przyszła i pyta mnie, czy mój Tomek nie ma dziś przypadkiem imienin, bo jest Tomasza. No i kupiła mu ptasie mleczko
Babka jest bezbłędna! Pracuje zawodowo, urodziła 4 dzieci, ma jakieś 45 lat.
Czasami zachodzi ot tak zapytać co u nas słychać. A jak zmarła moja Mama, to za darmo podpowiedziała nam jak rozwiązać różne kwestie prawne i spadkowe.
Złota kobieta!
Olga, jak Ci minął dzień na kasie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:42
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj osbkoczone dwa domy, duzo żarcia. A wieczorem balowanko ze znajomymi. Mój jeszcze nie wstał, zaraz się okaże czy będzie kac
A ja tam grzecznie pare drinków więc jak nowo narodzona
Zaraz idziemy do moich rodziców, posiedzimy ze 2 godzinki. Potem wracamy do domu i gnijemy
Niestety jutro rnao o 4:30 pobudka
Udanej wycieczki!
-
hehehe już to zrobiłam nawet Nie miałam czym to wziełam odżywkę do włosów w sprayu tam jets taki atomizer i sru na niego. Ale Ci powiem, że się mało przejał ]
musiałam nakombinować z wykresem, to znaczy usunęłam wszystkie opisy śluzu i wklepałam je jeszcze raz od nowa, dopiero wtedy mądry porgram wyznaczył mi owulke na dzień spadku bo tak to mi wyznaczał ciągle na dzień hsg, czyli 8dc, szalony