Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
O, Mierzwice. Moje rodzinne strony Tak, super okolice
Pierwszy raz bolą mnie sutki, no w końcu wiem o co chodzi jak laski piszą na forach że mają bolesne czy wrazliwe piersi hehehe
Ale nie jarać się, na bank to nic nie oznacza
Znaczy się oznacza, że miałam owulację
Ale jakiś dziś spadek dziś zanotowałam. Dziwne to, lutka mi zawsze podwyższała tempkę..
No ale szyjka mnega twarda i zamknięta, śluz kremowy, czyli że wiem że owu była Bo już się zastanawiałam czy nie lecieć na progesteron, ale nie, daruję sobie
-
Wydałam tonę kasy w Rossmannie
Nie wiem czy wiecie, ale od dzis jest -49%(!)na pudry, podkłady, korektory do buzi Poszalałam
A w następnych tygodniach koklejno takie promo na tusze, cienie, kredki do oczu, a potem pomadki i lakiery i odzywki do pazurków.
Zbankrutujęsantoocha lubi tę wiadomość
-
Powiem Ci że ogólnie jakiś dziwny wykres masz w tym miesiącu, a na objawy ciążowe to stanowczo za wcześnie
Z tych rzeczy co teraz w promocji to wszystko mam, chociaż może puder by się przydał, ale tego mało używam, tusz sobie w ostatniej promocji zakupiłam super, no cienie i reszta się przyda -
Ja myślę że ten durny wykres to przez to hsg, cos mi tam przetkało rury
I w oóle mam dziwny, bo jakiś niskotemperaturowy :> Zawsze wyższe tyci były
No nie liczę nawet na objawy ciążowe, marzenie
Ale cycki to mnie dziwią. Czemu nagle pierwszy raz po owulacji mnie bolą?
Ledwo w pracy chodziłam w staniku no kur.. jakby mi kto nożem je obcinał
Licze, że to w końcu objaw zdrowej, normalnej, niewymuszonej owulacji
Dlatego odpuszczam sprawdzanie progesteronu, zwłaszcza że mam na rnao cały tydzien i byłoby ciezki sprawdzić.
Pozostaje mieć nadzieję że była owulka.
-
No próbuję sobie jakoś wyjasnić powód, dlaczego mnie pierwszy raz bolą suty
Ale widziałam właśnie na wykresach że u niekórych lasek po owu dzieją się takie rzeczy z cyckami. Więc to chyba normalne.
Nie mam umówionej. Kazął po hsg działać intensywnie, a w razie co, dzwonić.
Dostałam lutkę i bromka mna 3 miesiące. Więc tyle mogę nie iść.
-
Nieee, nic nie tarmosił. Tak już mnie wczoraj pobolewały, ale uznałam, że wydumuję
A dziś to się dotknąć już nie da, więc jednak nie wydumałam
To nie taki ból jak z tarmoszenia :p
No taki że jak cos otrze się o sutka, to ajć, masakra ;/
Jutro sobie pod stanik nakleję plasterki na suty
-
Ja sobie bardzo cenię mierzenie tempki
Stresowało mnie to i napędzłao tylko w pierwszych 2-3 cyklach mierzenia. Teraz juz nie. A zyskuje na tym tyle, że sobie moge zaobserowowac schemat pracy organizmu. Więc ja stale mierze:)
A i tak wstaję rano i mam przy wyrze to co tam
Boli mnie teraz z prawej storny tak nisko, kłuje, pulsuje, no dość mocne to.
Co za cholera