Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale tu cisza ostatnio...
Widzę, że czerwone rzeki płyną
To ja skrobnę co u mnie. Tygodnie lecą mi niesamowicie szybko, w pracy dużo roboty, w domu remont, składanie mebli, ogólnie sajgon.
Miałam stażystkę w pracy, ale ją wywaliłam po miesiącu, bo była beznadziejna, w życiu nie nauczyłaby się zawodu do listopada.
Teraz szukam doświadczonego weterynarza od października i powoli oswajam się z myślą, że muszę pracować prawie do końca ciąży. A nawet rozkminiam gdzie tu wstawić łóżeczko jakbym nie znalazła pracownika i musiała wrócić zaraz po porodzie z dzieckiem do pracy...
A co u Was? Jak plany wakacyjne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Łazuka bierze 130zł za wizytę z usg. Za samo usg prenatalne w 12tc wziął tylko 80zł, mimo że jakaś tam wizyta i zalecenia były, tylko nie badał mnie wtedy ginekologicznie.
A sama wizyta chyba 70zł, ale nie jestem pewna, sprawdzę we wtorek jak będę na wizycie, bo jest cennik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetko raczej nie Pierwszego wieczoru już ładnie się rozchodził, ale zdarzyło mu się kilka razy posikać w róznych miejscach i musieliśmy ostro wietrzyć i prać
Wieczorem przed snem wybzykał kołdrę Wczoraj już tylko mnie pougniatał, pomruczał i sobie poszedł :]
A tak ogólnie to nam się mega rozszalał - bawi się wszystkim cały czas, znacznie mniej śpi w ciągu dnia, znacznie więcej wariuje. Myszkę sizalową rozdrobnił w mak
Jedzenie mu odmierzam już w gramach, dzisiaj się przeliczył, bo zjadł sobie wszystko za wcześnie i od 3 w nocy płakał o jedzenie ale się nie ugięłam No i wody sporo pije teraz :]
Michasiowi pokazałam kotka "kuku:=", żeby go nie ciągał itp, bo kotka boli i takie tamsantoocha lubi tę wiadomość
-
Niedługo przejdą mu ciągoty na dobre
A u mnie dziś były przedszkolaki- 3-latki. Jeden chłopiec strasznie się rozpłakał, bo wszedł do środka pan z cane corso (łagodna suczka). Przestraszył się biedny...
Pytały po co psom pazury, czemu pies wystawia język i czemu pies się drapie.
Dziś mam wizytę u Łazuki. Ciekawe czy nadal mam w brzuchu synka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja Santa do tej pory ugniata przed snem, to pozostałość z okresu jak była przy matce i ugniatała sutki żeby pobudzić laktację.
Szymuś ma armatkę, nic się nie zmieniło. Waży 583g, w ocenie gina wszystko ok.
Kazał na jego odpowiedzialność kupić niebieską farbę do pokoiku dziecięcego
Sprawdziłam cennik:
wizyta 90zł
usg 80zł
wizyta z usg 130zł
cytologia 30złCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny