Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySię franca u mnie nie pokazuje już 15 dni
Z objawów mam tak: bóle głowy, senność, spory apetyt i zachcianki małe, jak się zastanowić to nawet w miare często sikam, dzisiaj dopieor mnie sutki zaczłęy trochę boleć, no brak okresu już 15 dni, trochę mnie muli czasami, no i czasami zgaga mi się odzywa, aha i ciągle bolą mnie plecy :] ale to równie dobrze mogą być żadne objawy 
testy wychodza mi negatywne, temperatura też niska to tyle na brak ciąży
Ale jakoś wewnętrznie wiem że ciąży brak
karusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia ja bez leków w ogóle nie mam okresu :] mam pcos stwierdzone gdzieś od 13-14 r.ż i od tamtego czasu jestem na hormonach :] które niestety mocno wpływają na moją wagę
teraz miałam plamienia pół cyklu więc brałam luteinę która powinna mi wywołac @ po odstawieniu a tu cisza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u gina. Zbadał mnie i stwierdził, że macica nie jest ciężarna. Na jego oko jest oki. Ale dał mi skierowanie na usg i wtedy zobaczymy co dalej, bo możliwości są dwie:
- zbyt cienka warstwa endometrium i nie ma co się złuszczać dlatego brak @
- znowu robi sie przerost i się nawarstwia endometrium i dlatego brak @
W każdym bądź razie dopóki nie będzie usg czekamy. W zależności od wyniku będzie znowu lutka, bo wie że się staramy o dziecko i nie chciał mi wciskać anty lub znowu zabieg łyżeczkowania gdyby tam było zbyt dużo żeby przeczyścić. A jeśli lutka nie zadziała to da mi orgametrill.
Po usg albo na wizytę się zapisać mam albo od razu dzwonić i ewentualnie wtedy szpital. Na badanie idę 24.06.
-
Kurde tyle czasu czekać na usg? Dziwne to.
Ja już bym poszła prywatnie. Idę i za minutę mam.
A jak chodziłam w Salusie na NFZ i okazywało się że potzreba usg to się czekało aż przyjmie ostatniego pacjenta i za 2-3 godziny było usg na nfz.
ehhhh ta służba zdrowia

Aby tam było dobrze wszystko.

-
nick nieaktualny