Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySię franca u mnie nie pokazuje już 15 dni Z objawów mam tak: bóle głowy, senność, spory apetyt i zachcianki małe, jak się zastanowić to nawet w miare często sikam, dzisiaj dopieor mnie sutki zaczłęy trochę boleć, no brak okresu już 15 dni, trochę mnie muli czasami, no i czasami zgaga mi się odzywa, aha i ciągle bolą mnie plecy :] ale to równie dobrze mogą być żadne objawy
testy wychodza mi negatywne, temperatura też niska to tyle na brak ciąży
Ale jakoś wewnętrznie wiem że ciąży brakkarusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia ja bez leków w ogóle nie mam okresu :] mam pcos stwierdzone gdzieś od 13-14 r.ż i od tamtego czasu jestem na hormonach :] które niestety mocno wpływają na moją wagę teraz miałam plamienia pół cyklu więc brałam luteinę która powinna mi wywołac @ po odstawieniu a tu cisza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u gina. Zbadał mnie i stwierdził, że macica nie jest ciężarna. Na jego oko jest oki. Ale dał mi skierowanie na usg i wtedy zobaczymy co dalej, bo możliwości są dwie:
- zbyt cienka warstwa endometrium i nie ma co się złuszczać dlatego brak @
- znowu robi sie przerost i się nawarstwia endometrium i dlatego brak @
W każdym bądź razie dopóki nie będzie usg czekamy. W zależności od wyniku będzie znowu lutka, bo wie że się staramy o dziecko i nie chciał mi wciskać anty lub znowu zabieg łyżeczkowania gdyby tam było zbyt dużo żeby przeczyścić. A jeśli lutka nie zadziała to da mi orgametrill.
Po usg albo na wizytę się zapisać mam albo od razu dzwonić i ewentualnie wtedy szpital. Na badanie idę 24.06.
-
Kurde tyle czasu czekać na usg? Dziwne to.
Ja już bym poszła prywatnie. Idę i za minutę mam.
A jak chodziłam w Salusie na NFZ i okazywało się że potzreba usg to się czekało aż przyjmie ostatniego pacjenta i za 2-3 godziny było usg na nfz.
ehhhh ta służba zdrowia
Aby tam było dobrze wszystko.
-
nick nieaktualny