Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
O Ktoś Tu pisze
Odnośnie badań krwi dodam, że w Centrum jest miła Pani, a jak Medica to ta na Brzeskiej, Pielęgniarka SUPER się wkuwa, a na 3 maja zawsze siniak jest
Właśnie chyba też będę musiała męża do Warszawy przekonywać, ale znając życie szkoda mu kasy będzie, jak tu wyszły wyniki tak dobrze.
Lucy nie wiem czy zauważyłaś ten wątek powstał w 2013 roku... Nieźle się trzymamy co? -
Ja nigdy nie miałam siniaka po tej na 3 Maja. Zawsze tam chodzę jak już do Medici, bo po prostu mam rzut beretem
Rewelka, jak natrafię znowu na tą akcję co w zeszłym roku to ci dam znać Mój wtedy zrobił badania za free w Novum w ramach promocji na Dzień Ojca.
A tak poza tym, to zapisałam go kiedyś na wizytę do androloga, oczywiście na NFZ na Starynkiewicza w Wawie. I od tamtej pory bada sobie nasionko co 2 miesiące, oczywiście za darmo :)Wyniki rewelacja, ale skoro lekarz chętnie daje to co tam A czerpiemy sobie z NFZ, na coś nasze wieloletnie składki idą do choroby
A co do tego 2013 roku..to weee nie przypominaj :p
-
Tak z chęcią skorzystam, jak będzie za darmo to nie będzie miał wyjścia tylko go zmuszę
Jutro idę sobie zrobić te badania z pakietu "JEstem kobietą dbam o Siebie..."
Wiecie może w którym miejscu jest punkt pobrań na Poniatowskiego? Kurde nie wiem czy to trzeba wcześniej gdzieś iść, czy od razu do pokoju -
Tak z tego pakietu, wydrukowałam Bon, poszłam do Pani, one wszystko wiedziały, nic nie trzeba było tłumaczyć płacisz 99 zł, i pobierają krew, wyniki, trochę dziś a trochę jutro Jak chcesz mogę Ci wytłumaczyć gdzie dokładnie pójść.
Wyniki można sprawdzać na stronie i już mam morfologię, CRP, TSH i GlukozęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:54
-
Jak to Lucy napisała, jest to "zacny pakiet" i moim zdaniem warto bardzo szczególnie, że cena jest niska, sama prolaktyna tsh i morfologia to ponad 60 zł, a jak dłużej się będziesz starała, to reszta badań które warto zrobić, kosztują (Ja płaciłam 280zł, ale w tym było tsh i prolaktyna).
Wydrukowałam sobie ten bon, badania można zrobić tylko w szpitalu na Poniatowskiego, poszłam (prosto w korytarz od wejścia i po lewej stronie jest laboratorium, tam jest rejestracja i pobranie krwi), Pani w rejestracji wszystko wie, wystarczy przekazać bon i pieniądze.
Wyniki można sprawdzić online, coś jeszcze?