Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dziewczyny czyli decyzja podjęta trzeba by więcej pogadać
To na początek pytanie leczę się u Zydlewskiego macie jakieś doświadczenie czy to dobra decyzja czy powinnam jak najszybciej uciekać? Jak narazie to jedyny lekarz który stwierdził co mi jest. -
Byłam u doktora Z. I jestem u doktora S. teraz. Z jednego i drugiego jestem zadowolona. Póki co bardziej zadowolona jestem z doktora S.
Doktor Z. bardzo mi pomógł i naprawdę wiele razy przyjmował mnie o różnych porach, nawet w niedzielę w porze obiadowej. Czy jak sam był po operacji to z sali pooperacyjnej załatwiał mi darmowy monitoring na oddziale. Wziął mnie na hsg, pomógł wyjść z LUFu. Dał namiary na klinikę na nafz w Wawie. Tak więc ok. Ale po prostu w pewnym momencie jego pomysły i może wiedza się kończą. Wtedy trzeba iść dalej.
Doktor S. jest bardziej dociekliwy, sprytniejszy, ma szerszą wiedzę.
Ale to na pewno kwestia tego, co komu dolega. U mnie to czyste strzały, więc nie można powiedzieć, że łatwa sprawa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Wątek chyba umarł już śmiercią naturalną, no chyba że uda nam się go reaktywować
Większość dziewczyn już chyba na fioletowej stronie, niewiele nas tu zostało, ale to dobrze wróży obyśmy wszystkie jak najszybciej przeszły na belly
6.06.2015 Aniołek (8tc)