Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się także dziś już może przetestuję. Oby sił tylko starczyło mężulkowi bo cały tydzien 12 godzin pracował.
Jutro mam ślub w rodzinie także znowu się zacznie jedna śpiewka: ,,a kiedy dzieci, chyba już najwyższy czas itp. ???" Nie dobrze mi na samą myśl.Trzymajcie kciuki żebym jakoś to zniosła i nikogo nie zabiła :p -
Marika a PCOS nie masz? Przy policystycznych jajnikach nie ma się owulacji lub jest bardzo rzadko, bo na wykresie póki co nie widać. a miałaś sprawdzany poziom AMH robione HSG? Ja na Twoim miejscu udałabym się do większego miasta i do kliniki niepłodności bądź do jakiegoś lepszego gin-endo co trudni się też w leczeniu niepłodności.
Emikal młodziutka jesteś masz czas, aczkolwiek też możesz drążyć by lepiej badano. Może warto HSG zrobić. Owulację masz?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Ja trochę zgłupiałam. Jestem przeziębiona kolejny dzień a ovufriend właśnie teraz w końcu pokazał mi owulację. Zawsze jak sprawdzałam u lekarza to miałam mniej więcej w tym samym terminie tj między 12 a 15dc a nie tak późno. wydaje mi się że nie miałam po prostu w tym cyklu a skok temperatury przez przeziębienie.
Co o tym myślicie dziewczyny? -
z tempki owu nie było, a chwilowy wzrost przez Twoją chorobę.
W przyszlym cyklu się uda:)
ja w tym cyklu sobie całkowicie odpuściłam. wcześniej miałam jakiś stan zapalny brałam globulki i teraz boję dopuścić do siebie męża , że znowu będę miała. a chciałabym w przyszłym cyklu zrobić HSG w czwartek idę zrobić posiew. i tak zawsze coś"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Na monitoring dopiero sie wybieram o wybrać nie mogę z braku czasu i siły na cokolwiek. Robiłam jakiś czas temu podstawowe badania i wszystko w normie. W ogole to u nas ostatnio tyle co kot naplakal, jakoś nie mam wcale ochoty i siły... Chyba w ogóle na razie myślę,żeby odpuścić...