Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:U mnie dziś pozytywny test
Taki prezent na Mikołajasantoocha lubi tę wiadomość
-
Matylda82 wrote:Pewnie może jak dowiesz się że wszystko ok to odstresujesz się. A jak długo czeka się na wizytę u Sprawki?
emikal123, Ona_ lubią tę wiadomość
-
Matylda82 wrote:Pewnie może jak dowiesz się że wszystko ok to odstresujesz się. A jak długo czeka się na wizytę u Sprawki?
Myślę, że jak powie mi, że jest wszystko ok, to wreszcie przestanę się załamywać i po prostu będę czekać na swoją kolej.
Akurat będę po owulce (jeśli w ogóle ją mam), to może sprawdzi czy coś tam się dzieje, czy nie dzieje. -
Cześć dziewczyny!☺ Co prawda z Siedlec nie jestem ale często bywam. Staramy się o drugiego bobasa i szukam dobrego lekarza. Czy możecie kogoś polecić? Jeśli zajęć w ciążę to tym razem chciałabym rodzić w Siedlcach a nie Mińsku. Pytanie który szpital? Ale grom pytań no ale kogo mam pytaćFranko czeka na rodzeństwo
zaczynamy 4cs -
Camie wrote:Cześć dziewczyny!☺ Co prawda z Siedlec nie jestem ale często bywam. Staramy się o drugiego bobasa i szukam dobrego lekarza. Czy możecie kogoś polecić? Jeśli zajęć w ciążę to tym razem chciałabym rodzić w Siedlcach a nie Mińsku. Pytanie który szpital? Ale grom pytań no ale kogo mam pytać
-
Camie jak najbardziej polecam dr Sprawkę.
Faktycznie na wizyty czasem czeka się dłużej. Monitoring cyklu od ręki.
Co mnie bardzo miło zaskoczyło że nie ma problemu z umowieniem się na wizytę przez tel do doktora
nawet miło zaskoczyło mnie jak Pan doktor oddzwonil
Także jak najbardziej polecam👩39
🧔♂️41
👨👩👧 2017
3.10- II
4.10 beta 46.1
6.10 -106.9
9.10 -375.3
11.10- 1085.9
13 10- 2838.1
16.10- 9912,7 -
Ona to u mnie na wiosnę będzie 2 lata
wczoraj byłam u swojej ginki. Od nowa zaczynamy jazdę z clo i pregnylem... eh
przed świętami z tydzień pobolewały mnie ni to jajniki ni to nerki. W głowie już miałam czarne myśli, że to albo torbiel albo nie daj Bóg endometrioza. Zrobiła mi wczoraj USG, ginekologicznie jest ok. więc może to jakieś kamienie lub piasek w nerkach.
Dziewuchy w Nowym Roku życzę Wam jak i sobie upragnionego maleństwa:)"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski