Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
to dobrze, że macie swoje owulki
to może przyczyna leży po męskiej stronie. Badali się Wasi Panowie? Mój po 3 miesięcznej suplementacji ma dużo lepsze wyniki niż we wrześniu. Byliśmy w szoku. Ilość żołnierzy nam się podwoiła
będzie dobrze, tym bardziej, że nie macie zdiagnozowanej żadnej przypadłości.Wierzę, że nam się uda"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:to dobrze, że macie swoje owulki
to może przyczyna leży po męskiej stronie. Badali się Wasi Panowie? Mój po 3 miesięcznej suplementacji ma dużo lepsze wyniki niż we wrześniu. Byliśmy w szoku. Ilość żołnierzy nam się podwoiła
będzie dobrze, tym bardziej, że nie macie zdiagnozowanej żadnej przypadłości.Wierzę, że nam się uda
Mój maż badał się i wyniki ma dość dobre i gin nie kazał na razie Jego się czepiać...
Jeszcze miesiąc monitoringu i HSG mnie czeka, ale cieszę się z tego powodu, chcę wiedzieć na czym stoję. -
Ja będę miała robione HSG w Warszawie. Tam mam lekarza i tam się badam.
ja nie tyle co boję się bólu, co boję się wyniku.
a tę laparoskopię diagnostyczną też w miejskim szpitalu Ci proponowali?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
ks. Jan Kaczkowski -
Kochane mam drożne jajowody fakt lewy puścił kontrast później, ale ostatecznie wszystko wyszło dobrze. Jestem taka szczęśliwa
bolało bardzo, ale da się wytrzymać warto kochane się pomęczyć dla tej wiedzy."Tylko nie martw się przez cały dzień.
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:Kochane mam drożne jajowody fakt lewy puścił kontrast później, ale ostatecznie wszystko wyszło dobrze. Jestem taka szczęśliwa
bolało bardzo, ale da się wytrzymać warto kochane się pomęczyć dla tej wiedzy.
super bardzo się cieszę. Teraz będzie już tylko lepiej. Trzymam kciuki