Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ginekolog mi sie nie spieszy z niczym...w grudniowym cyklu mam dostac clo, ale co z tego wyjdzoe zobaczymy. na razie cudnie wyregulowala mi cykle, wszystko jak w zegarku od trzech miesiecy spadek testosteronu z ponad 90 do nieclych 5 jednostek, inssulina tez duzo lepiej niz bylo . Nasienie tez przyzwoite, troche ich malo ale ruchliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 10:05
[URL] https://vitalia.pl/?mid=49&fid=469&du_id=3179383
[/url] -
nick nieaktualny
-
Marta, narazie biore ciągle. Nie wiem co sie stanie jak odstawie dupka. Jestem na clo. Lewy jajnik nie reaguje na stymulacje, w prawym byla owulacja. Teraz idzie 3 miesiac clo i znowu pora na prawy jajnik, mam nadzieje, ze cos z tego bedzie[URL] https://vitalia.pl/?mid=49&fid=469&du_id=3179383
[/url] -
Mialam z nim styczność tylko w szpitalu, wiec za wiele się nie wypowiem. Ma dużo opini pozytywnych ale jakoś mi do gustu nie przypadł. Taki wycofany się wydawał nie interesował się... tak na odczepnego odpowiadał. Ale tak jak mówilam to było w szpitalu może na wizytach prywatnych lepiej jest. Z obserwacji co dziewczyny ja sali opowiadały do dr kamont i sprwka są bardziej konkretni
Aishha lubi tę wiadomość
-
Marrtaa wrote:Mialam z nim styczność tylko w szpitalu, wiec za wiele się nie wypowiem. Ma dużo opini pozytywnych ale jakoś mi do gustu nie przypadł. Taki wycofany się wydawał nie interesował się... tak na odczepnego odpowiadał. Ale tak jak mówilam to było w szpitalu może na wizytach prywatnych lepiej jest. Z obserwacji co dziewczyny ja sali opowiadały do dr kamont i sprwka są bardziej konkretni
Ostatecznie wybrałam dr Korniluka, jestem po pierwszej wizycie. bardzo sympatyczny, spokojny, odpowiada na wszystkie pytania, wręcz do nich zachęca. Usg robi powoli bez pośpiechu, nawet maz go ocenił pozytywnie a mielismy już z wieloma lekarzami styczność i co najwazniejsze - posiada certyfikat usg wiec ma to ogromne znaczenie.
-
Absolutnie nie plecam Łazuki. Chodziłam do niego w pierwszej ciąży i mam bardzo złe wspomnienia. Przede wszystkim nie jest zbyt kontaktowy, ale to jeszcze nic. Gdy po 7 miesiącach chodzenia do niego na prywatne wizyty dowiedziałam się, że przyjmuje w szpitalu też na nfz zapisałam się tam na wizytę. Aż trudno opisać jego wściekłość gdy mnie tam zobaczył. Był arogancki, chamski, nieprzyjemny i opryskliwy. Po tej wizycie wyszłam od niego z płaczem. Stwierdził ,że nie widzi wskazań aby dać mi zwolnienie lekarskie 2 miesiące przed porodem! Tymczasem na prywatnych wizytach za każdym razem mi je proponował. Potem zaczęły docierać do mnie na jego temat same negatywne opinie od znajomych i koleżanek. Jednym słowem nie polecam. Nie mam pojęcia skąd ma pozytywne opinie na forach- chyba sam je pisze.
-
Lejdi wrote:Absolutnie nie plecam Łazuki. Chodziłam do niego w pierwszej ciąży i mam bardzo złe wspomnienia. Przede wszystkim nie jest zbyt kontaktowy, ale to jeszcze nic. Gdy po 7 miesiącach chodzenia do niego na prywatne wizyty dowiedziałam się, że przyjmuje w szpitalu też na nfz zapisałam się tam na wizytę. Aż trudno opisać jego wściekłość gdy mnie tam zobaczył. Był arogancki, chamski, nieprzyjemny i opryskliwy. Po tej wizycie wyszłam od niego z płaczem. Stwierdził ,że nie widzi wskazań aby dać mi zwolnienie lekarskie 2 miesiące przed porodem! Tymczasem na prywatnych wizytach za każdym razem mi je proponował. Potem zaczęły docierać do mnie na jego temat same negatywne opinie od znajomych i koleżanek. Jednym słowem nie polecam. Nie mam pojęcia skąd ma pozytywne opinie na forach- chyba sam je pisze.
My juz zostaniemy u Korniluka, fajny czlowiek, kazda wizyta jest spokojna, wyczerpująca, wesoła. Na usg prenatalnym opisywał slownie każdy szczegół jaki widzi, nie musiałam zadawac pytań...