Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
emerald_m wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, jak to w końcu jest z tymi przytulankami? Dobrze jest codziennie, czy lepiej co drugi dzień. Już sama nie wiem, różne są zdania.
Wyczuwam owulkę dziś lub jutro, no i nie wiem jaką strategię opracować, by armia dopadła jajeczko
Pati, a mogę zapytać jakie masz zalecenia na ciążę? Mam na myśli farmakologię i badania. Pytam, bo też mam polimorfizm ten, co Ty, tylko jestem homo
Clexane mi nie potrzebny bo nie mam problemu z krzepliwością.
My sie przytulalismy prawie codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 16:58
emerald_m lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Dokladnie masz racje ale latwo nie jest ostatnia osoba ktora zmarla w naszej rodzine byl moj dziadek 80letni tez chorowal na raka i nie mialam z nim juz kontaktu bylo to ponad dwa lata yemu i jakos inaczej to przezywalismy jednak tak bliska osoba to jest koszmar nie wyobrazam sobie smierci moich rodzcow a yez nas to czeka niech ten rok aie juz konczy juz dosyc lez bolu i smutku chociaz wiem ze koncowka roku tez bedzie przykra
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
emerald_m wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, jak to w końcu jest z tymi przytulankami? Dobrze jest codziennie, czy lepiej co drugi dzień. Już sama nie wiem, różne są zdania.
Wyczuwam owulkę dziś lub jutro, no i nie wiem jaką strategię opracować, by armia dopadła jajeczko
Lekarze zalecają co 2 dni, aby plemniki dojrzały i były silniejsze podczas wytrysku. Nam to pasuje, ale jak mamy ochotę codziennie to też jest serducho. Przede wszystkim robić w zgodzie z sobą... Ja już miałam kilka serduszek z rozsądku! Nie polecam.
W tym miesiącu u mnie co 2-3 dni. Dam Wam znać, czy było skutecznie już niedługo
A tu ciekawy film dla Was o plemniczkach: https://www.youtube.com/watch?v=kFzP0tVxo_A
-
a z tym że zalecają co 2 dni to też są róźne teorie
jedni mówią że codziennie blisko owulki, jedni że co 2 dni
wszystko też pewnie zależy od ilości i jakości nasienia no i śluzu
trzeba zachować zdrowy rozsądek i przedewszystkim robić z przyjemności
a najlepiej na wakacjach hahaaha (jakby to zawsze było możliwe;p)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 17:18
-
Roza86 wrote:Lekarze zalecają co 2 dni, aby plemniki dojrzały i były silniejsze podczas wytrysku. Nam to pasuje, ale jak mamy ochotę codziennie to też jest serducho. Przede wszystkim robić w zgodzie z sobą... Ja już miałam kilka serduszek z rozsądku! Nie polecam.
W tym miesiącu u mnie co 2-3 dni. Dam Wam znać, czy było skutecznie już niedługo
A tu ciekawy film dla Was o plemniczkach: https://www.youtube.com/watch?v=kFzP0tVxo_Aemerald_m lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mysle ze moglabym Ci dotrzymac towarzystwa bo ostatni test zakupiony jezdzi ze mna w aucie
A idziemy leb w leb z dniami po
W kupie sila haha to co jutro razem mamy miec 4 krechy tak?emerald_m lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dzięki dziewczyny za odzew Widzę, że też macie różne podejścia. A ochota wiadomo, najważniejsza, bo i o przyjemność wtedy łatwiej
Pati, Tobie też dziękuję za odpowiedź. Bardzo mocno będę trzymała za Was kciuki. MTHFR musi okazać się przeciwnikiem, którego da się pokonać. Szczerze w to wierzę, choć rozumiem Twój strach.
Karola, tak mi przykro. Przytulam.
Crocula, jutro czekamy na dobre wieści. Trzeba podbić liczbę sierpniowych groszkówCorcula lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Powiedzcie czy prywatny ginekolog może dać skierowanie na badanie drożności jajowodów lub laparoskopie? Czy za wszystko bym musiała płacić w razie konieczności?
Isia93 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Mysle ze moglabym Ci dotrzymac towarzystwa bo ostatni test zakupiony jezdzi ze mna w aucie
W kupie sila haha to co jutro razem mamy miec 4 krechy tak?rosax3 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
rosax3 wrote:Mysle ze moglabym Ci dotrzymac towarzystwa bo ostatni test zakupiony jezdzi ze mna w aucie
W kupie sila haha to co jutro razem mamy miec 4 krechy tak?
Rosax no pewka!!! Jak nie my to kto?
Najwyzej kolejne dwie dosikamy w niedziele rano, hm? -
ZakreconaŻona wrote:To zależy od tego jak lekarz stoi z punktami na nfz. Ja dostałam na prywatnej wizycie skierowanie na nfz na badanie hsg. To chyba dużo zależy od lekarza.
Dziękuję. Muszę się zorientować jak u mojego to wygląda bo idę tam pierwszy raz. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
marciaa wrote:PATI, a masz może wykres?
-
emerald_m wrote:Dzięki dziewczyny za odzew Widzę, że też macie różne podejścia. A ochota wiadomo, najważniejsza, bo i o przyjemność wtedy łatwiej
Pati, Tobie też dziękuję za odpowiedź. Bardzo mocno będę trzymała za Was kciuki. MTHFR musi okazać się przeciwnikiem, którego da się pokonać. Szczerze w to wierzę, choć rozumiem Twój strach.
Karola, tak mi przykro. Przytulam.
Crocula, jutro czekamy na dobre wieści. Trzeba podbić liczbę sierpniowych groszków
dlatego tak bardzo bym chciala byc mama zdrowego dziecka zyjacego na ziemi -
Corcula wrote:Rosax no pewka!!! Jak nie my to kto?
Najwyzej kolejne dwie dosikamy w niedziele rano, hm?
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Dziękuję. Muszę się zorientować jak u mojego to wygląda bo idę tam pierwszy raz. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu