Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:Ja tez z Wami sikam ale kolo 7
A wiec sikamy 6 kresek! Ktos jeszcze?farmaceutka77 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
ZakreconaŻona wrote:Ważne to wybadać lekarza. Ja swojej powiedziałam wprost, że ma mi dać namiar gdzie da się to szybko załatwić bez zbędnego czekania. Ona mi na to powiedziała, że mam iść na nfz szkoda kasy i wysmarowała skierowanie. 600 zł zostało w portfelu, aleee badanie było prowadzone kompletnie bez znieczulenia.
Bardzo bolało? Podobno to bolesny zabieg
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Bardzo bolało? Podobno to bolesny zabieg
Isia93 lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:moja corka 10letnia z poprzedniego zwiazku jest po powaznej operacji serca to tez przez mutacje,
dlatego tak bardzo bym chciala byc mama zdrowego dziecka zyjacego na ziemi
Farmaceutka77, Crocula, Rosax, niech 13 będzie dla Was szczęśliwypati87, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Z całego serca tego Ci życzę. Mi, pomimo tego, że mam polimorfizm udało się urodzić zdrowego synka. Na innym wątku widziałam, że pięknie trzymasz homocysteinę w ryzach, więc musi być dobrze.
Farmaceutka77, Crocula, Rosax, niech 13 będzie dla Was szczęśliwy
Corcula, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja hsg mialam na kase chorych, skierowanie dostalam od swojego gina badanie nieprzyjemne bardzo ale da sie przezyc,my wszystko przezyjemy
Isia93 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
A ja chciałam Was zapytać, czy spotkalyscie się w drugiej fazie cyklu z takim dokuczliwym bólem w pachwinie? Mnie dziś spotkało to pierwszy raz, po stronie z której była owulacja. Ból trwał o kolo godziny, nasilał się przy chodzeniu, jakby złapała mnie tam jakaś kolka...
Pati - gratuluję i życzę spokojnej ciazypati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaagaaa89 wrote:A ja chciałam Was zapytać, czy spotkalyscie się w drugiej fazie cyklu z takim dokuczliwym bólem w pachwinie? Mnie dziś spotkało to pierwszy raz, po stronie z której była owulacja. Ból trwał o kolo godziny, nasilał się przy chodzeniu, jakby złapała mnie tam jakaś kolka...
Pati - gratuluję i życzę spokojnej ciazy -
ZakreconaŻona wrote:Powiem tak. Nie jest to komfortowe badanie. Każda inaczej to odczuwa. Dziewczyny na wątku hsg opisują swoje przeżycia. Myślę, że u mnie stres wziął górę i spotęgował odczucia. Po tzw. ostrym brzuchu próg bólu zdecydowanie się obniżył. Nie czytaj nie nastawiaj się, może Ty trafisz w objęcia lekarza który da coś przeciwbólowego albo znieczulenie. A może badanie nie będzie wcale potrzebne za to trzymam kciuki
Może faktycznie nie będę czytać bo znając mnie to nastawię się na to, że będzie bolało okropnie
No mam nadzieję, że nie będzie potrzebne ale po takim czasie starań biorę to pod uwagę, w sumie to powinnam brać dużo wcześniej ale czasu nie cofnę ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
SusannaDean wrote:Jato miałam w 8 dpo ale u mnie akurat to nic nie znaczyło, co oczywiście nie znaczy, że u Ciebie nie będzie...życzę żeby to był objaw fasoleczki
No to pewnie u mnie też nie będzie niż znaczyło myślałam, że to raczej zwiastuje jakieś niedomaganie czegoś -
rosax3 wrote:3 lata temu dnia 13.08.2013 o godzinie krotko po 13 zabierali mnie na usuniecie ciazy blizniaczej. Mam nadzieje ze jakis cien chociaz rozweseli ten dzien
A teraz zdrowie wszystkich Mamusiek tych swiadomych i nieswiadomych, trzeba poprawic endometriumCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia w poprzednim cyklu działaliśmy dużo w tym cyklu tylko trzy razy i jest pozytywny test. Więc wiesz ....
Pati Gratuluję!!! Też nie skaczę z radości ale bardzo się ciszę i jestem o dziwo bardzo spokojna. Czas uczy nas cierpliwości. Zacznę skakać tak w połowie jak zobaczę bo tak naprawdę to beta mówi tylko o rosnącym pęcherzyku ciążowym a nie o rozwoju zarodka.
Skrzydlata ja w tym cyklu też tak miałam,że nic mi się nie kojarzyło z ciążą bo wszystko przycichło A wykresik zacny Lubię takie Trochę podobny do mojego
Rosax,farmaceutka, corcula trzymam kciuki za jutro
zyrcia lubi tę wiadomość