Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kilka tematow nizej na stronie jest zalozony temat borowiny,tam na pewno bedzie wszystko opisane dokladnie polecam
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
AJA_S, Demsik lubią tę wiadomość
-
O z Rossmanna
A mnie dziś kuje w szyjce? W pochwie? W samej macicy? Dokucza jak cholera a @ za ok9dni Nowy objaw PMS? Czy jakieś świństwo mi się przypałętało? Bo dodatkowo mam dość sporo wodnisto-kremowego śluzu Dodam że przeważnie mam bardziej kremowy niż wodnisty w tym dniu cyklu
...17.11.17-poronienie całkowite -
Bo z allegro mi żaden z około 80-ciu nie pokazał owu a tu proszę 7 dc i jest pięknie już
AJA już Ci odpisałam że też tak miałam ostatnio przed @ tak około 4 dni przed. -
Gdybys robila badanie moczu to by zafalszowalo bo bylaby w moczu krew ale normalne wyniki krwi mozesz robic
Isia93 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Zebyvw koejnym testowaniu taki ciazowy wyszedlDemsik
hormony ok
-
Tez używam testów owu z Rossmana, a równocześnie robię dalej te z allegro i różnica ogromna, na tych z rossmana blada druga kreska juz była, a na tych z allegro nadal jedna...
-
Demsik chciałabym
Miśku mi te allegrowe nie wychodzą a te widać na załączonym obrazku -
Odpowiadając na temat borowiny , robie drugi cykl. Nie mialam hsg i sie narazie nie wybieram. Slyszalam ze jest to inwazyjne badanie. Wiec robie sobie kuracje borowina profilaktycznie. Jest juz ponad rok jak sie nie zabezpieczamy, i pol roki starań. A ze mialam kilka razy infekcje intymne, to zrosty sa u mnie mozliwe.