Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeskakuje do Was
Biel bieli na teście wskazuje ze szanowna Pani @ pojawi sie za 2-3 dni.
Tak więc czekam z niecierpliwościa na nią i zaczynam stymulacje!!! Jestem podekscytowana nowym cyklem i tym, że na jego końcu pewnie zaznaczę + :pOmon, ojejku, AJA_S, farmaceutka77, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytałam ostatnio pod jakimś wykresem że dziewczyna od początku cyklu mówiła sobie że w tym miesiącu zachodzi w ciąże. Nie miała chwili zwatpienia, taka mantra, no i udało się , podążam za jej przykladem , musi się udać i koniec. Już tyle osób przepuścilam w kolejce że teraz moja kolei, o! btw- ale oczywiście pare dodatkowych miejsc się znajdzie
-
nick nieaktualnyJa chyba sierpniowe testowanie odpuszczam po tych przebojach bólowych (już lepiej, sporo się zmniejszyły)...Ale wezmę się za te starania od nowego cyklu jak się należy Zakupiłam termometr owu, testy owulacyjne i zastanawiam się nad tą borowiną..wyczytałam że takie bóle mogą świadczyć o braku owulacji i pewnie znając życie ...to pojechała na urlop...
Test zrobię pro forma ale przekonana jestem że PORAŻKA.. -
JA od początku twierdzę że teraz mi się uda bo Ósemka mnie prześladuje Dostałam bluzkę z 8, bransoletkę z 8 r roku urodzenia mam 2 ósemki no i owulacja mi wypadła w około 8 dc, więc nie może być inaczej jak to że teraz jest nasz szczęśliwy cykl
Omon lubi tę wiadomość
-
Pamietajcie polowa sukcesu to pozytywne myslenie
A polowa seksWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:56
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
TO tak jak u mnie obie połowy spełnione
-
Demsik wrote:Pamietajcie polowa sukcesu to pozytywne myslenie
A polowa seks
Tak juz jest skonstruowany człowiek, że jeśli jest ciężko, źle ogolnie dużo stresu i pochłania to mnóstwo energii, to organizm nie dopuści do zajścia w ciążę, bo bedzie skupiał się na prostych, najważniejszych zyciowych czynnosciach, a że ciąża jest bardzo wymagajaca energetycznie, to niestety idzie na bok:/ stąd też dużo kobiet mówi tu o wyluzowaniu:) ale ja wiem , latwo jest sobie mówić. .. -
U mnie dzisiaj już test owu na 100% negatyw z lekkim bladzioszkiem Teraz czekać do około 14-16 dpo i teścik z II Wam wstawię
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Aja wierzę w to tak mocno że jak się nie uda( w co nie wierzę i nie dopuszczam do siebie) to przepłaczę cały tydzień.
-
nick nieaktualny
-
E coś Ty najwcześniej test będzie 6-8 sierpnia
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Aja wierzę w to tak mocno że jak się nie uda( w co nie wierzę i nie dopuszczam do siebie) to przepłaczę cały tydzień.
Nie ma takich słów jak NIE UDA SIĘ!!!
Tutaj używamy tylko UDA SIĘ, NA PEWNO itp
Matka wątku powinna wszystkim wirtualne klapsy dawać za negatywne przekazy, o!
Stworzyć grafikę i wlepiać każdemu to twierdzi że w tym miesiącu to... wiadomo co -
Ale ja mocno wierzę że się uda w ogóle to jakoś dziwnie się czuję dzisiaj taką pewność siebie mam że to jednak już