Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia mi gin powiedział że moja niska waga może wpływać właśnie na brak owulacji. Ale generalnie rzecz biorąc to sama nie wiem. Może coś w tym jest. No ale mimo, że jem na prawdę dużo to nic a nic nie przybieram na wadzę. Tzn miałam pewien okres czasu że trochę dupka urosła i teraz mam ślady w postaci rozstępów na pośladkach bo przytyłam i zaraz znów spadła.
Kejsi to pozazdrościć Mój to lubi ale półki z rzeczami do auta spożywcze go nie interesują hahahha no może żeby colę i chrupki wziąć to są jego zakupy do domu. A ja muszę latać i głowić się co kupić żeby zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:24
-
Ja mam 160 (jak to tato mówi "chyba w kapeluszu") B ok 178cm
Dieta? nie chyba... o dziwo lepiej się teraz czuję... no do 3dpo bo do tego czasu nie byłam zmęczona, troszkę zadyszki mam ale to bardziej od upałów... Ale wcześniej marzyłam wrócić do 58 ale boję się że znów będę osłabiona...
A co do szpilek nie potrafię chodzić... nogi łamałam prawie...Ania-nowa lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Isia mi gin powiedział że moja niska waga może wpływać właśnie na brak owulacji. Ale generalnie rzecz biorąc to sama nie wiem. Może coś w tym jest. No ale mimo, że jem na prawdę dużo to nic a nic nie przybieram na wadzę. Tzn miałam pewien okres czasu że trochę dupka urosła i teraz mam ślady w postaci rozstępów na pośladkach bo przytyłam i zaraz znów spadła.
Kejsi to pozazdrościć Mój to lubi ale półki z rzeczami do auta spożywcze go nie interesują hahahha no moa że żeby colę i chrupki wziąć to są jego zakupy do domu. A ja muszę latać i głowić się co kupić żeby zjeść
Ja też nie jem mało, jem normalnie tak myślę a fast foodów też nie unikam
Takie geny chyba, poszłam w mamę tylko jestem 10 cm wyższa Moja siostra znów jest kości taty i ona je na prawdę mało, np 1 kluskę, pół kotleta i to wszystko na obiad, teraz to w sumie już nawet miesa nie je tylko jakies zielone makarony ze szpinakiem a jest 2 razy grubsza ode mnie ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Pewnie schudne na zimę jak znów odrzuce suple i spróbujemy może bez nich. zaczęłam tyć po dupku i Bromergonie... A teraz jeszcze lody...
O matko dziś mi czekolada nie idzie Przecież u mnie to nie możliwe... chyba chora jestem Stąd te mdłości... wszystko idzie w tym kierunku17.11.17-poronienie całkowite -
uwielbiam twoje wróżenie rysunkowe z wykresu
Morwa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
AJA_S wrote:Pewnie schudne na zimę jak znów odrzuce suple i spróbujemy może bez nich. zaczęłam tyć po dupku i Bromergonie... A teraz jeszcze lody...
O matko dziś mi czekolada nie idzie Przecież u mnie to nie możliwe... chyba chora jestem Stąd te mdłości... wszystko idzie w tym kierunku -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Albo w ciąży
Skakałabym ze szczęścia
A mało tego wyłabym jak głupia
Ed. Ale choroba bardziej prawdopodobna... Piesio dziś cały ranek wymiotował i z dwójeczką miał duży problem... Mógł od nas coś załapać i gorzej przechodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:46
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnylets party
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/oddzial-zamkniety-intensywnej-terapii-lwd,10859.html
Corcula, ZakreconaŻona, Morwa, Teklaa, AJA_S, Karolczyk, Isia93, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jutro idę badać progesteron , trzymajcie od rana kciuki liczę na jakąś poprawę w moim naturalnym progesteronie po obniżeniu prolaktyny, ale jak będzie to się okaże2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sówka zrobiłaś bete? Ja miałam taki test i w tym samym dniu krwawienie poleciałam na bete i <0.1to bylo dwa miesiace temu ale mam nadzieje ze u ciebie bedzie dzidziuś!!
Sówka35 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualny