Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Madziu wpisałam sobie na necie dieta na "przytycie" i wyskoczyła mi na poradnikzdrowie
Generalnie gin kazał jeść dużo ryb, jajek, sera białego, oliwy z oliwek
Ania hahha no nie powiem że jak nie mam szpilek to też niziutka jestem ale kij tam lepiej w tę stronę niż odwrotnieAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja siedzę na dachu auta , bo na tym zadupiu ciągle mi zasięg zwiewa jakoś ogarniam to co piszecie , ale ciężko z odpisywaniem i poprawą błędów, które narzuca mi tablet, także wybaczcie :*
Hahaha ja siedze w aucie pod biedra bo na zakupach byłam i powinnam ruszyć do domu ale jakoś tak się składa że nie chce mi się odpalić auta i jak ten czub siedzę 15 min. Chyba się boję ze będę miała za dużo do nadrabiania HahahaMorwa, AJA_S, Corcula, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:No wysoki jest, jak ubiorę wyzsze buty to jest ok. Nie narzekam na jego wzrost bo w zyciu codziennym (czyt. zakupy) bardzo się przydaje
Madzia ile masz do domu? zostaw samochód idź pieszo hahahha
Marcia jak ma Ci to pomóc to pewnie. Odpoczniesz trochę i wrócisz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:otototo ja jak jestem sama na zakupach a jest coś co nie jest w zasięgu mej ręki to niestety wracam bez tego i obiadu może nie być hahahhaha
Madzia ile masz do domu? zostaw samochód idź pieszo hahahha
Marcia jak ma Ci to pomóc to pewnie. Odpoczniesz trochę i wrócisz :*[/QUOTE
Ja na wieksze zakupy sama nie chodzę, bo moj kocha chodzic po supermarketach. Niekiedy ma taki dzien, że prosi żeby pojechac do wiekszego marketu zeby mogl... "pochodzic miedzy polkami"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:23