Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Dziewczyny - zapalenie pęcherza. Co robić oprócz łykania urofuraginy?
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia - zarypisty wynik bety, ale mamy ciśnienie w tym miesiacu. Ale - wrzesniówki ponoć szykują się na pobicie rekordu sierpniowego, tak jak my pobijamy lipcowy Dobra ta taktyka rywalizacji Jedna druga tylko pogania
AJA_S, ktosiowa, Kjopa3, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Dzięki kochane jutro udam się po sok z żurawiny.
Muszę poczytać jak zrobić sok z pietruszki póki jestem u teściowej i mam pietruszkę pod ręką a właściwie na polu.Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Dzięki kochane jutro udam się po sok z żurawiny.
Muszę poczytać jak zrobić sok z pietruszki póki jestem u teściowej i mam pietruszkę pod ręką a właściwie na polu.Mona_M lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:
Jej nareszcie ktoś pomyślał i zrobił coś dla świata
Byłam 3 razy na fiolecie i zawsze po przeczytaniu paru wpisów łapałam sie za głowę i widziałam czarny finał mojej ciąży ,dlatego zwiałam z tamtąd ,bo normalnie spać nie szło po przeczytaniu tych "cieszących" sie ciąża mamusiekojejku, Kejsi1988, Morwa, AJA_S, aciulka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dżizas człowiek za Wami nie nadąży.
Cały dzień w aucie spędziłam wracając z wakacji i tylko zastanawiałam się o czym tu dziś poczytam.
LWD? Proszę mi to polać i wypiję bez popity Tego mi trzeba!
Morwa a ile wyniósł Twój prog w ostatnim cyklu?
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Kejsi1988 wrote:Ja jutro mam 10 dpo i chyba sprobuję bo mam popoludniu wizyte u lekarza, a jedna z dziewczyn mi napisala, ze wyniki prolaktyny i progesteronu, ktorymi sie przejelam moga oznaczać, że to ciąża.
Tak wiec sprobuje, zobaczymy jaki bedzie efekt -
BitterSweetSymphony wrote:Dżizas człowiek za Wami nie nadąży.
Cały dzień w aucie spędziłam wracając z wakacji i tylko zastanawiałam się o czym tu dziś poczytam.
LWD? Proszę mi to polać i wypiję bez popity Tego mi trzeba!
Morwa a ile wyniósł Twój prog w ostatnim cyklu?
Progesteron mój miał - 47,78nmol/l (n.faz.lut : 5,8-76) w przeliczeniu na "ng/ml" wychodził około 15 -
Kejsi1988 wrote:moze mi umknelo
Progesteron wynik 26,16
normy w fazie luteralnej 1,83-23,9
Prolaktyna 30,3
oba badania robilam 7 dpoojejku lubi tę wiadomość