Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/powakacyjne-niespodzianki-czyli-wrzesniowe-testowanie-2016,10797,34.html
Proszę
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ej nie jestem zalozycielka watku wrzesniowego ale juz WAS wiecej tam nie chce. Reszta co jej tam nie ma, ma do konca miesiaca sikac tylko dwie kreski.
Na wrzesniowki ide ostatnia!
Powodzenia dziewczynki ;*Sówka35, aciulka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Ej nie jestem zalozycielka watku wrzesniowego ale juz WAS wiecej tam nie chce. Reszta co jej tam nie ma, ma do konca miesiaca sikac tylko dwie kreski.
Na wrzesniowki ide ostatnia!
Powodzenia dziewczynki ;*
A ja mimo wszystko bede watek wrzesniowy odwiedzac i Wam kibicowaćrosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Wcześniej pisałam jako elica ale po forumowych hockach kkockach wywalilo mi moje konto które de facto nie istnieje a nie mogłam założyć drugiego z tym samym nickiem.
Ale to nic Miałam testować 30.08 ale czułam że owu była około 11-12.08 i nie wytrzymalam..
Wczoraj jakieś 9dpo (wieczorem) wysikalam bladziocha na pepino modlę się teraz aby @ nie przyszła 25.08. Tak jak pisałam liczyłam na cud bo starań było naprawdę mało i chyba się stało!!!objawów nie mam absolutnie żadnych poza kluciem w lewym cycku -ale to tak zawsze mam przed @.
Powtórzę jeszcze test za 2-3 dni
Trzymajcie kciuki! Ja oczywiście dalej trzymam za was wszystkie..
P.s. Czy urwało kawałek listy na 1 str czy tylko ja jej nie widzę?s1985, ojejku, Morwa, Jagah, Kjopa3, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Cześć dziewczynki
Tak jak wczoraj napisalam, tak zrobilam ( dodam, ze wczoraj zasnac nie moglam bo po raz pierwszy w zyciu sie tak stresowalam testowaniem!)
Test z allegro o czulosci rzecz jasna 10 pokazal mi dzis rano druga kreseczkę, nie jest to gruba mega widoczna krecha, ale taka ktora widac bez robienia zoom-a
Mąż jeszcze o niczym nie wie bo po pierwsze znajac jego zaraz wygada swojej babci, a ta ma jezyk jak lopata i pol polski sie dowie, a po drugie chce miec pewnosc wiec dzis po wizycie u lekarza lece na bete, chyba ze w ciagu dnia uda mi sie to ogarnac
Gratuluję! Niech się spokojnie wszystko rozwijaSówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Cześć dziewczynki
Tak jak wczoraj napisalam, tak zrobilam ( dodam, ze wczoraj zasnac nie moglam bo po raz pierwszy w zyciu sie tak stresowalam testowaniem!)
Test z allegro o czulosci rzecz jasna 10 pokazal mi dzis rano druga kreseczkę, nie jest to gruba mega widoczna krecha, ale taka ktora widac bez robienia zoom-a
Mąż jeszcze o niczym nie wie bo po pierwsze znajac jego zaraz wygada swojej babci, a ta ma jezyk jak lopata i pol polski sie dowie, a po drugie chce miec pewnosc wiec dzis po wizycie u lekarza lece na bete, chyba ze w ciagu dnia uda mi sie to ogarnacKejsi1988 lubi tę wiadomość