Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
HEEJ;d wiem , że miałam czekać z testowaniem do dnia @ (25.08) ale nie wytrzymałam, zrrobiłam 2 testy i na każdym od razu pojawiała się biała kreska,po 10 minutach obok tej białej druga cienka linia ciemniejsza...nie wiem co mam myśleć, chociaż dzisiaj dopiero 8dpo, czy którejś tak się zdarzyło i jednak wykluło się coś z tak dziwnych kresek?
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki, jestem nowa na OVU, od kilku dni śledzę forum i pomyślałam że się przyłącze. Czuję tutaj dobre fluidy wiec mam nadzieję że jeden i do mnie trafi;)
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym Paniom
obym i ja niedługo była
Morwa, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
Druga kreska ma być koloru różowego bądź bodajże niebieskiego (zależy od marki testu ja niebieskich nie robiłam) biała kreska oznacza miejsce gdzie powinna pojawić się ta właściwa ,ale nie oznacza to ciąży. Także czekaj na drugą kreskę koloru różowego.aaandzia wrote:HEEJ;d wiem , że miałam czekać z testowaniem do dnia @ (25.08) ale nie wytrzymałam, zrrobiłam 2 testy i na każdym od razu pojawiała się biała kreska,po 10 minutach obok tej białej druga cienka linia ciemniejsza...nie wiem co mam myśleć, chociaż dzisiaj dopiero 8dpo, czy którejś tak się zdarzyło i jednak wykluło się coś z tak dziwnych kresek?

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Nowy cykl nowe nadzieje, we wrześniu siejemy a w maju zbieramy plony