Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmierzyłam jeszcze teraz z ciekawości, choć nic nie zmieniam na wykresie, bo liczy się temperatura po przebudzeniu. Teraz mam 37,67. Oby to nie przeziębienie, choć poza dreszczami nie czuję zupełnie jakbym miała być chora. W sensie ani nie boli głowa, ani gardło. Tylko temp wysoka.
Jestem mistrzynią nakrętki -
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Kurka, wkurzylam się, bo wrocilam do domu i patrze teraz na zlecenie badania i babka zamiast mi zrobic beta HCG zrobila mi HCG całkowita ;/
Myslicie, ze cos z tego bedzie ? -
Kejsi1988 wrote:Tak w diagnostyce a mowilam jej wyraznie beda hcg, nawet mi do glowy nie przyszlo, ze cos innego mi zrobi
U Ciebie wyjdzie ale ja wczoraj poszłam i mówię do chłopa tam siedzącego FSH a zrobili mi TSH. Więc w następnym cyklu muszę znowu się kłuć -
Marmurkowa wrote:U Ciebie wyjdzie ale ja wczoraj poszłam i mówię do chłopa tam siedzącego FSH a zrobili mi TSH. Więc w następnym cyklu muszę znowu się kłuć
-
Marmurkowa wrote:Ed. A może ja seplenię ?! teraz tak sobie pomyślałam ale z dykcją zawsze miałam wszystko ok więc to może on był trochę przygłuchy ...
wyniku TSH tez nie zaszkodzi miec
Nastepnym razem zanim oddam krew bede sprawdzac zlecenie bo to jest nauczka na przyszlosc -
nick nieaktualnyKejsi brawo!Powtarasz za 2 dni?
Ojejku, zrobię dziś betę po południu Jeśli będzie około 30 to przestaniemy na betę chodzić i będziesz poziom bety czytała nam z testów
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, uwierzyłam że kreska jest I mam nadzieję że zostanie na 9 miesięcy..ojejku lubi tę wiadomość
-
elli wrote:Kejsi brawo!Powtarasz za 2 dni?
Ojejku, zrobię dziś betę po południu Jeśli będzie około 30 to przestaniemy na betę chodzić i będziesz poziom bety czytała nam z testów
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, uwierzyłam że kreska jest I mam nadzieję że zostanie na 9 miesięcy..
Pojde chyba w poniedzialek po pracy bo nie wiem czy w niedziele uda mi sie zrobic jeszcze raz
-
elli wrote:https://naforum.zapodaj.net/a489f8757afd.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/8dff672825e1.jpg.html
No może teraz będzie lepiej..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny