Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane!
Jestem nowa! I mam pytanie, bo jestescie dla mnie jak medrcy haha.
Moje drogie Panie, otóż: codziennie mierze temp.kolo godziny 10(jest to zaraz po przebudzeniu), dzisiaj wyjatkowo nie noglam spac i obudzilam sie kolo 8 i zmierzylam temp. Czy taka rozbieznosc w godzinach mierzenia mogla wplynac na spadek tempki o 0,1? Widac to wszystko na moim wykresie. Dziekuje z gory na odpowiedz. Mam nadzieje,ze nie zostane zignorowana, bo nie mam gdzie indziej zaczerpnac wiedzy //Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualny
-
Lokokoko wrote:Czesc kochane!
Jestem nowa! I mam pytanie, bo jestescie dla mnie jak medrcy haha.
Moje drogie Panie, otóż: codziennie mierze temp.kolo godziny 10(jest to zaraz po przebudzeniu), dzisiaj wyjatkowo nie noglam spac i obudzilam sie kolo 8 i zmierzylam temp. Czy taka rozbieznosc w godzinach mierzenia mogla wplynac na spadek tempki o 0,1? Widac to wszystko na moim wykresie. Dziekuje z gory na odpowiedz. Mam nadzieje,ze nie zostane zignorowana, bo nie mam gdzie indziej zaczerpnac wiedzy //
Mogła spaść z tego powodu, z tego co pamiętam to 1 godz. to - 0,5
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mosia wrote:A ja testuje 28-go, mam nadzieję że druga kreseczka w tym miesiącu i mi się ukaże;)
Trzymam kciuki mocno!
Sierpien miesiac moich urodzin! Wiec powinnam byc bardziej plodna i a noz sie udalo! chociaz z drugiej strony dzis juz spadek o 0,1°C i piersi nie bola juz tak intensywnie. No nic zobaczymyKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Morwa wrote:Druga kreska ma być koloru różowego bądź bodajże niebieskiego (zależy od marki testu ja niebieskich nie robiłam) biała kreska oznacza miejsce gdzie powinna pojawić się ta właściwa ,ale nie oznacza to ciąży. Także czekaj na drugą kreskę koloru różowego.
ni pozostaje mi nic innego jak zachować spokój i cierpliwość
-
Kejsi1988 wrote:Cześć dziewczynki
Tak jak wczoraj napisalam, tak zrobilam ( dodam, ze wczoraj zasnac nie moglam bo po raz pierwszy w zyciu sie tak stresowalam testowaniem!)
Test z allegro o czulosci rzecz jasna 10 pokazal mi dzis rano druga kreseczkę, nie jest to gruba mega widoczna krecha, ale taka ktora widac bez robienia zoom-a
Mąż jeszcze o niczym nie wie bo po pierwsze znajac jego zaraz wygada swojej babci, a ta ma jezyk jak lopata i pol polski sie dowie, a po drugie chce miec pewnosc wiec dzis po wizycie u lekarza lece na bete, chyba ze w ciagu dnia uda mi sie to ogarnac
GRATULACJECóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane, wrocilam wlasnie z bety, wynik moze byc wieczorem
Mąż się kapnął, że cos jest nie tak ze mna i zajrzal do kubelka i zobaczyl tescior, zawiozl mnie na bete i wyczekujemy wynikow
Dziewczyny glowy do gory, cycki do przodu, ja naprawde nie liczylam na ten cykl, a jednak cuda sie zdarzaja -
Gratuluje dziewczyny!
U mnie plamień brak, okresu brak, choć ovu wyznaczyło na dzisiaj. Wczoraj spadek temp z 36,9 na 36,7. Dzisiaj 37.
Btw. uczuliły mnie moje perfumy. A raczej nie miewam takich sytuacji, ogólnie wszelkie wysypki, swędzenia raczej mi się nie zdarzają za często. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak było. Drapałam się po szyi i rękach jak szalona. Zobaczę, jak się rozwiną najbliższe dni. -
nick nieaktualnyLokokoko wrote:Trzymam kciuki mocno!
Sierpien miesiac moich urodzin! Wiec powinnam byc bardziej plodna i a noz sie udalo! chociaz z drugiej strony dzis juz spadek o 0,1°C i piersi nie bola juz tak intensywnie. No nic zobaczymy -
nick nieaktualny