Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmurkowa wcale nie jesteś straszna tez bym miała takie wnioski po czytaniu takiej lektury to podchodzi pod paranoję, ale co poradzimy ? Nic nie poradzimy , no chyba tylko tyle , by same tak nie robić. Mój mąż ze mną zawsze ma czym oddychać. Pije piwo dość często, od czasu do czasu wybywa do kumpla i wraca nad ranem. Gdybym mała mu zabrać te ostatki radości jaka mu pozostaje po ciężkiej pracy to byłabym potworem. Starania staraniami , ale żyć trzeba. Nie powinno się wszystkiego podporządkowywać pod jeden cel, bo nie potrafilibyśmy dostrzegać ile jest radości wokół nas ja przynajmniej bym tak nie potrafiła
-
farmaceutka77 wrote:Balabym sie miec taka matke... jak ona bedzie miala takie podejscie do dziecka jak do meza, to bedzir tragedia...nadopiekunczosc tez nie jest dobra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 13:40
-
Morwa no właśnie też tak myślę i dlatego szlag mnie trafił i żal tego faceta...
A w związku z normalnym życiem po minionym sobotnim wieczorze szalejemy dalej i w piątek jedziemy na mazury robić drugiego potomka SAMI!!!
Jest moja mam więc nacieszy się wnuczkiem bo z nim zostanie a po jej wyjeździe jedziemy znowu z naszym diabełkiemMorwa, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Pozwolicie, że się przyłączę do wątku?
Też będę testować w sierpniu tylko hymm.... nie wiem kiedy bo @ się spóźnia 4 dni i na razie się nie zapowiada ale testy wychodzą negatywne. Więc jak coś się wyjaśni to poproszę o wpisanie na listę -
nick nieaktualny
-
Witaj Canti 90
Marmurkowa wam to dobrze ja też bym chętnie gdzieś pojechała, ale u nas to raczej w tym roku niemożliwe ale chętnie się na weekend napiję , albo jeszcze dzisiaj :p zobaczymy czy po drodze jakiś monopolowy będzie się do mnie radośnie uśmiechałCanti 90, farmaceutka77, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Co dzisiaj na obiad? hymmmm
Kartacze bym zjadła ale robić się nie chce...
Siedzę dzisiaj w domu bo olałam robotę i mam strasznego lenia a miałam takie plany co do ogarnięcia domu i ogrodu...
U Was też tak gorąco?
u mnie zupka fasolowa. mąż wczoraj gotowal on jest specjalista od zup
Ja sie dzis mam zamiar opierdzielac po powrocie bo mam dzis urodzinki i zajme sie w domowym zaciszu moim nowym hobby. od meza na ur materialy dostalam
no chyba ze maz mnie jeszcze do kina dzis wezmie
goraco nie ale cieplo jest.
-
mewka87 wrote:Morwa, a ty orientujesz si co z zwei_kresken??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jasne mamy dobry kontakt i u niej wszystko po staramu robimy dziedzice tak jak robiłyśmy i jesteśmy już w tym całkiem dobre także na ciążę to już jesteśmy skazane pisz do niej na priva jak coś konkretniej potrzebujesz to Ci napewno odpisze, prędzej czy później
A udziela się na jakimś wątku ? Bo coś właśnie po powrocie dziewnie mi bez niej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny