X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpień- testujemy!
Odpowiedz

Sierpień- testujemy!

Oceń ten wątek:
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa nic zlego nie napisalas. Tez czasami drazni mnie czyjes podejscie do zycia ;)

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Marmurkowa nic zlego nie napisalas. Tez czasami drazni mnie czyjes podejscie do zycia ;)

Ale wiesz.... chyba nie powinnam...

Zakręcona jesteśmy z Tobą, mocno Cię przytulam.

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wcale nie jesteś straszna :D tez bym miała takie wnioski po czytaniu takiej lektury ;) to podchodzi pod paranoję, ale co poradzimy ? Nic nie poradzimy , no chyba tylko tyle , by same tak nie robić. Mój mąż ze mną zawsze ma czym oddychać. Pije piwo dość często, od czasu do czasu wybywa do kumpla i wraca nad ranem. Gdybym mała mu zabrać te ostatki radości jaka mu pozostaje po ciężkiej pracy to byłabym potworem. Starania staraniami , ale żyć trzeba. Nie powinno się wszystkiego podporządkowywać pod jeden cel, bo nie potrafilibyśmy dostrzegać ile jest radości wokół nas ;) ja przynajmniej bym tak nie potrafiła :D

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balabym sie miec taka matke... jak ona bedzie miala takie podejscie do dziecka jak do meza, to bedzir tragedia...nadopiekunczosc tez nie jest dobra :/

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farmaceutka77 wrote:
    Balabym sie miec taka matke... jak ona bedzie miala takie podejscie do dziecka jak do meza, to bedzir tragedia...nadopiekunczosc tez nie jest dobra :/
    Ooo to to to !! Będzie tragedia, wykończy siebie i przy okazji innych :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 13:40

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no właśnie też tak myślę i dlatego szlag mnie trafił i żal tego faceta...
    A w związku z normalnym życiem po minionym sobotnim wieczorze szalejemy dalej i w piątek jedziemy na mazury robić drugiego potomka :) SAMI!!!
    Jest moja mam więc nacieszy się wnuczkiem bo z nim zostanie a po jej wyjeździe jedziemy znowu z naszym diabełkiem :)

Morwa, AJA_S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Pozwolicie, że się przyłączę do wątku?
    Też będę testować w sierpniu tylko hymm.... nie wiem kiedy bo @ się spóźnia 4 dni i na razie się nie zapowiada ale testy wychodzą negatywne. Więc jak coś się wyjaśni to poproszę o wpisanie na listę :)

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Canti :)

Canti 90 lubi tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dzisiaj na obiad? hymmmm
    Kartacze bym zjadła ale robić się nie chce...
    Siedzę dzisiaj w domu bo olałam robotę i mam strasznego lenia a miałam takie plany co do ogarnięcia domu i ogrodu...
    U Was też tak gorąco?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, a ty orientujesz si co z zwei_kresken??

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Canti 90 :)

Marmurkowa wam to dobrze :) ja też bym chętnie gdzieś pojechała, ale u nas to raczej w tym roku niemożliwe ;) ale chętnie się na weekend napiję , albo jeszcze dzisiaj :p zobaczymy czy po drodze jakiś monopolowy będzie się do mnie radośnie uśmiechał :D

Canti 90, farmaceutka77, Marmurkowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Co dzisiaj na obiad? hymmmm
    Kartacze bym zjadła ale robić się nie chce...
    Siedzę dzisiaj w domu bo olałam robotę i mam strasznego lenia a miałam takie plany co do ogarnięcia domu i ogrodu...
    U Was też tak gorąco?

u mnie zupka fasolowa. mąż wczoraj gotowal on jest specjalista od zup :D

Ja sie dzis mam zamiar opierdzielac po powrocie bo mam dzis urodzinki i zajme sie w domowym zaciszu moim nowym hobby. od meza na ur materialy dostalam :D
    no chyba ze maz mnie jeszcze do kina dzis wezmie :D

goraco nie ale cieplo jest.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mewka87 wrote:
    Morwa, a ty orientujesz si co z zwei_kresken??
    Jasne :D mamy dobry kontakt i u niej wszystko po staramu :) robimy dziedzice tak jak robiłyśmy i jesteśmy już w tym całkiem dobre :) także na ciążę to już jesteśmy skazane :D pisz do niej na priva jak coś konkretniej potrzebujesz to Ci napewno odpisze, prędzej czy później :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i mamy kolejny objaw napierdzielanie prawego jajniora...hmmm wytrzymam do soboty? z beta? czy nie wytrzymam wytrzymam czy nie oto jest pytanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jasne :D mamy dobry kontakt i u niej wszystko po staramu :) robimy dziedzice tak jak robiłyśmy i jesteśmy już w tym całkiem dobre :) także na ciążę to już jesteśmy skazane :D pisz do niej na priva jak coś konkretniej potrzebujesz to Ci napewno odpisze, prędzej czy później :)

A udziela się na jakimś wątku ? Bo coś właśnie po powrocie dziewnie mi bez niej :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy betę muszę robić na czczo?? Czy mogę iść o dowolnej porze dnia?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mewka87 wrote:
    A udziela się na jakimś wątku ? Bo coś właśnie po powrocie dziewnie mi bez niej :(
    Nie udziela się , przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki ale dopiero zaczynam :D

Morwa lubi tę wiadomość

• farmaceutka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiadek grzybki, bo wczoraj nazbieralam:)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti 90 wrote:
    dziewczyny czy betę muszę robić na czczo?? Czy mogę iść o dowolnej porze dnia?
    Możesz iść o dowolnej porze dnia :)

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ