Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idę sobie do sklepiku na osiedlu w pewnym mieście na Dolnym Śląsku, patrzę a tam chłopczyk około 3-4 lat siedzi ze spuszczonymi spodniami i robi kupę. Starszy pan z trzeciego piętra (podejrzewam ,że osiedlowy radar) pyta tego chłopca co robi. A mały odpowiedział mu krótko i na temat: "SRAM". haha dzień świra
Madziulla, farmaceutka77, Marmurkowa, Mona_M, emerald_m, ZakreconaŻona, AJA_S, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Idę sobie do sklepiku na osiedlu w pewnym mieście na Dolnym Śląsku, patrzę a tam chłopczyk około 3-4 lat siedzi ze spuszczonymi spodniami i robi kupę. Starszy pan z trzeciego piętra (podejrzewam ,że osiedlowy radar) pyta tego chłopca co robi. A mały odpowiedział mu krótko i na temat: "SRAM". haha dzień świra
hahaha krótko i na tematfarmaceutka77, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Idę sobie do sklepiku na osiedlu w pewnym mieście na Dolnym Śląsku, patrzę a tam chłopczyk około 3-4 lat siedzi ze spuszczonymi spodniami i robi kupę. Starszy pan z trzeciego piętra (podejrzewam ,że osiedlowy radar) pyta tego chłopca co robi. A mały odpowiedział mu krótko i na temat: "SRAM". haha dzień świra
Morwa, emerald_m, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Morwa rozwaliłaś mnie:)
Chyba dzisiaj objadu nie będzie Za dobrze mi się z Wami siedzi
Wyjmę bigos z zamrażarki a mały zje tortillę bo on jakiś nie kapustny....
Morwa, ciśnienie widzę opadło po wczorajszym bobasowaniu na wisienkach?
Wpadłam tam właśnie trochę poczytać i mym oczom ukazała się mała awanturka.
Kurcze że mnie tam nie było w tym czasie, a miałam taką ochotę wczoraj się wyżyć po mojej "blogowej" lekturze
-
Marmurkowa wrote:Morwa rozwaliłaś mnie:)
Chyba dzisiaj objadu nie będzie Za dobrze mi się z Wami siedzi
Wyjmę bigos z zamrażarki a mały zje tortillę bo on jakiś nie kapustny....
Morwa, ciśnienie widzę opadło po wczorajszym bobasowaniu na wisienkach?
Wpadłam tam właśnie trochę poczytać i mym oczom ukazała się mała awanturka.
Kurcze że mnie tam nie było w tym czasie, a miałam taką ochotę wczoraj się wyżyć po mojej "blogowej" lekturze -
Morwa wrote:Ja radosny człowiek mało kto potrafi mnie wyprowadzić z równowagi , ale czasami się zdarza lepiej się śmiać niż wkurzać, więc niech sobie laska dalej bobasuje ja mam dziś lepsze plany na wieczór :p
A jednak.... monopolowy zaliczony
Idźcie pijcie i rozmnażajcie się ja Wam tak prawię
Przynajmniej ja mam taki plan na weekendMorwa, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:A jednak.... monopolowy zaliczony
Idźcie pijcie i rozmnażajcie się ja Wam tak prawię
Przynajmniej ja mam taki plan na weekend
Tak, tak tam w tle pojawia się od czasu do czasu Grażyna :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:53
ktosiowa, Mona_M, ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny