Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:T3 tworzy się z t4. U mnie idzie to w druga stronę niż u Zyrci. Ft4 Jest wysoko bo biorę euthyrox, a ft3 leży i kwiczy. Ja mam Hashimoto, więc moja tarczyca gra ze mną w kulki
Edit : Przeciwciała u siebie sprawdzałaś (Anty TPO i anty TG) ?
Hashi jest straszne:/ sama moze musze sobie te przeciwciala zrobic.. -
Omon wrote:Ja myślę to samo co ojejku i Morwa jeśli chodzi o anonimowość na portalach. Miałam nawet dylemat z profilówką tutaj, bo to samo zdjęcie mam dodane na fb, ale póki nie widać twarzy to może nikt nie pokojarzy - chociaż i tak niewykluczone, że któregoś dnia zmienię - muszę tylko wpaść na jakiś fajny obrazek
Bo również nie chciałabym aby jacyś znajomi śledzili moje dni płodne i częstotliwość nie mówiąc już o czytaniu pamiętnika czy tych wypocin na forum.
ja właśnie dlatego nie dodałam fotki co mam w profilówce na fb..
też cenię swoją prywatność -
nick nieaktualny
-
Zbadaj , zbadaj. Ja nie chcę straszyć, ale ja całe życie mam podstawowe hormony tarczycy w normach. Najwyższe moje tsh miało 2,9, a przeciwciała cichaczem sobie rosną w najlepsze. Gdybym nie zrobiła przeciwciał na własną rękę to bym nie dowiedziała się pewnikiem i do dzisiaj ,że mam Hashimoto. Lekarze ,zawsze twierdzili ,że jest wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Hmm ale myslisz ze powinnam to juz teraz robic? Nie lepiej odczekac ze dwa cykle i wtedy ewentualnie?
Imternista daje na to skierowanie czy gin?
Ty też możesz zbadać. U mnie było widać to ,że coś z tarczyca się dzieje nie teges również na usg tarczycy. Te przeciwciała raczej nie są na fundusz ,chyba ,że coś się zmieniło. Także lekarz może Ci wystawić świstek, ale i tak będziesz musiała za nie zapłacić. Ja płaciłam około 30 zł za jedno. -
farmaceutka77 wrote:No wlasnie tez mialam tsh 2,9 a po niespelna miesiącu cudownie spadlo do 1,5, czyli do poziomu, ktory mi sie przez 4 lata utrzymywal:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny