Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyojejku wrote:a mi się tak chce pierogów ruskich
Przestudiowałam przepisy Olgi Smile na pierogi ruskie bez glutenu i nie wiem, czy nie będę lepic, ojejku jak mi się chce !!
a z jakiej robisz czasto na pierogi bg? Ja z bazgluten.pl zamawiam, ale ciężko się lepi. A niby typowo do pierogów -
nick nieaktualnymewka87 wrote:a z jakiej robisz czasto na pierogi bg? Ja z bazgluten.pl zamawiam, ale ciężko się lepi. A niby typowo do pierogów
-
ojejku wrote:ale ja nic nie wolę, szczerze to z dobrego serca napisałam, wklej z powrotem ten link skoro Ci nie przeszkadza to, ze wszyscy na otwartym forum poznają Twoje i Twojego męża prywatne dane.
Ja się tylko pytam, czy nie przeszkadza Tobie to, że twoje wpisy z forum dla starających się mogą zostać kiedykolwiek wykorzystane w życiu realnym?
Oprócz imienia i nazwiska nic więcej nie jest udostępnione... Więc nie wiem co tu jest to wykorzystania. Ale mniejsza o to17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:rosax boskiego masz tego synka, a Kira przypomina mi naszą Beibi A ty jesteś bardzo ładna :*
Ja tez udostepniam swoje strony. nie mam prywatnych rzeczy a tylko fotki. No przeciez nie bede cykac zdjec z lozka w trakcie . Mam zdjecia ktore mozna ogladac tak samo jak i mnie na ulicyAJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
AJA_S wrote:Oprócz imienia i nazwiska nic więcej nie jest udostępnione... Więc nie wiem co tu jest to wykorzystania. Ale mniejsza o to
emaj, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Oprócz imienia i nazwiska nic więcej nie jest udostępnione... Więc nie wiem co tu jest to wykorzystania. Ale mniejsza o to
edek, jestem ciekawa w jakim tempie zablokujesz dostęp do tego wszystkiego na fb bo się ockniesz, że to może być jednak mega wtopaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 16:52
-
A czy to jakis grzech ze caly swiat o tym wie? Niech sie ciesza Ci "ludzie" ze takich problemow nie maja.
Gdyby miala mnie interesowac opinia ludzi, nie znala bym nikogo i siedziala w domu pod koldra by nawet kiriera nie poznac. Bo czy ide czy pisze i tak beda gadac. Nie musza wyczytac na forum ze sie nie udaje. Oni maja swoje historie juz na temat kazdego czlowieka.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja myślę to samo co ojejku i Morwa jeśli chodzi o anonimowość na portalach. Miałam nawet dylemat z profilówką tutaj, bo to samo zdjęcie mam dodane na fb, ale póki nie widać twarzy to może nikt nie pokojarzy - chociaż i tak niewykluczone, że któregoś dnia zmienię - muszę tylko wpaść na jakiś fajny obrazek
Bo również nie chciałabym aby jacyś znajomi śledzili moje dni płodne i częstotliwość nie mówiąc już o czytaniu pamiętnika czy tych wypocin na forum.emaj, ojejku lubią tę wiadomość
-
Swoja droga puki ich nie ma tu na forum to nie maja jak tego rozniesc w swiat. A gdy juz tu mnie znajda znaczy ze tez jakis problem maja i szukaja tu porady.
07.11.2012 Julian
Omon wrote:Ja myślę to samo co ojejku i Morwa jeśli chodzi o anonimowość na portalach. Miałam nawet dylemat z profilówką tutaj, bo to samo zdjęcie mam dodane na fb, ale póki nie widać twarzy to może nikt nie pokojarzy - chociaż i tak niewykluczone, że któregoś dnia zmienię - muszę tylko wpaść na jakiś fajny obrazek
Bo również nie chciałabym aby jacyś znajomi śledzili moje dni płodne i częstotliwość nie mówiąc już o czytaniu pamiętnika czy tych wypocin na forum.
Po samych wpisach , zdjęciach, avatarkach i informacjach jakie są wrzucane tu na forum przez niektóre osoby. Pozornie nie znaczące informacje, połączone w całości dają piękny obraz tego kto pisze po drugiej stronie ektanu -
Jak już jesteśmy w temacie udostępniania swojej prywatności w sieci to polecam ten filmik Tu akurat dotyczy fb i instagrama a nie innych portali czy for, ale dobrze pokazuje, że każdy psychol może sobie wejść, poczytać a potem wmówić, że się znamy itd. Czytałam ostatnio o dziewczynie, od której jakiś facet wyłudził pieniądze - dziewczyna wrzuciła jakieś zdjęcie z imprezy, oznaczyła klub w którym była i z kim była, z komentarzy wynikało, że dziewczyna sobie tam popiła. Przypadkowy facet to przeczytał i zaczął ją nagabywać, że pożyczyła od niego pieniądze tego i tego dnia, w tym i tym klubie. Dziewczyna faktycznie popiła i nie była pewna czy nie pożyczała czy nie pamięta, więc dała mu pieniądze. Dopiero po fakcie zapytała koleżanki, która z nią była i to ona się zorientowała, że to jakiś oszust. Więc trzeba mieć się na baczności. Ja zdjęcia owszem, wrzucam ale nie oznaczam nigdy lokalizacji.
https://www.youtube.com/watch?v=CLRBYhd7e4Q -
Rosax a upubliczniając zdjęcie syna na tak masową skalę nie boisz się ,że ktoś to może wykorzystać? Mojego dziecka nigdzie nie zobaczą, no chyba ,że ze mną na mieście portale społecznościowe wiele ułatwiają dla złodziei , pedofilów i handlarzy ludźmi, ale co tam... Każdemu się to przecież zdarzyć może , przypadki chodzą po ludziach , nieszczęścia również.
-
Dziewczyny jak dla mnie to najlepsza gotowa mieszanka na pierogi to ta: https://www.google.pl/search?q=ciasto+pierogowe+bezgluten&client=ms-android-lge&hl=en-PL&biw=360&bih=519&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwip77n4wqXOAhUKjSwKHQKCBt0Q_AUIBygB#imgrc=cUQPwn12WFlaqM%3A
Moj syn ma nietolerancje i z niej wychodzi super ciasto. Przepis jest na odwrocie opakowania. Uwazam tylko z woda i daje na oko.ojejku lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Rosax a upubliczniając zdjęcie syna na tak masową skalę nie boisz się ,że ktoś to może wykorzystać? Mojego dziecka nigdzie nie zobaczą, no chyba ,że ze mną na mieście portale społecznościowe wiele ułatwiają dla złodziei , pedofilów i handlarzy ludźmi, ale co tam... Każdemu się to przecież zdarzyć może , przypadki chodzą po ludziach , nieszczęścia również.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyNadrobić Was po całym dniu to jakaś ciężka masakra...jak ktoś bardzo chce to bez problemu będzie w stanie wszystko w sieci namierzyć...ale to każdy sam powinien sobie wyznaczyć granice prywatności i ile gdzie chce pokazać.
PS. Morwa masz wyborny suwak z supermamą to musi się udać
PS.2. Powinnaś w tym jajku mieć bliźniaki -
ZakreconaŻona wrote:Nadrobić Was po całym dniu to jakaś ciężka masakra...jak ktoś bardzo chce to bez problemu będzie w stanie wszystko w sieci namierzyć...ale to każdy sam powinien sobie wyznaczyć granice prywatności i ile gdzie chce pokazać.
PS. Morwa masz wyborny suwak z supermamą to musi się udać
PS.2. Powinnaś w tym jajku mieć bliźniakiZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny