Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO nie
ja rodze w majowke
Znajac zycie tez zatestuje za wczesnie
Zeobilam rano badania tsh ft3 i 4, tak na wszelki, po piludnuu wyniki
W ogolw killa lat temu wyszly mi na tarczycy jakies guzy, mialam to kintrolowac alw zapomnialam, przypomnialo mi sie teraz po ok 4-5 latach. zrobilam usg i wszystko sie wchlonelo :oo -
Hej:). Sprawdzam lipcowe a tam post pod postem kazda w ciaze pozachodzila- masakra. Ja czekam dzis mam 20dc nie robie obserwacji olalam to bardziej mnie to stresuje. Okres ma przyjść 12/13.08 a 15.08 mamy 1rocznice slubu
nie nastawia. Sie na nic zyje kocham sie i tyle co bedzie zobaczumy ten cykl jest bardzo owocny sex prawie co dziennie pocichu licze ze moze tym razem a jak nie trudno znow spróbujemy.
Teklaa lubi tę wiadomość
][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Aja pokaz pysznosci narob mi smaka
A zaglądałam farmaceutka, słodkie są :*
A gotowanie to moja pasja, jedna z wielu. Miło mi gdy ktoś to docenia, dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:51
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Morwa bo już się martwiłam
Mszalne mówisz szkodzi ?
Ja oczywiście zachodze w tym miesiącu, ale jakby dziedzic miał inne plany to od września chyba przejdę na protokół autoimmunologiczny.
Chyba ciśnienie spadło bo noramlnie spię na biurku.ja tak naprawdę bardzo nie chce iść do kliniki leczenia bezdzietnośći :p także zachodzimy w tym cyklu koniec kropka
Mona_M, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:A ja nie chcę na ten protokół... że tylko mięso i bataty ludzieee
Przestudiowałam przepisy Olgi Smile na pierogi ruskie bez glutenu i nie wiem, czy nie będę lepic, ojejku jak mi się chce !!Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:A ja dziś cukinia faszerowana, tylko nie wiem czy nie źle zrobiłam że surową nadziewałam bo ser już się rozpuszcza... Ale jak to B mówi nie mogę być idealna i nie może mi wszystko wychodzić
bede czasem zerkac na insta ale mnie niestety insta nie wkrecilo i nie posiadam. ja bardziej Facebookowa -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:bede czasem zerkac na insta ale mnie niestety insta nie wkrecilo i nie posiadam. ja bardziej Facebookowa
Zdjęcia to moja druga pasja więc się odnalazłam na instaale na Fb mam dużo więcej zdjęć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 16:24
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Szczerze było mi to obojętne bo i tak prywatne zdjęcia mam zablokowane ale jak wolisz...
Ja się tylko pytam, czy nie przeszkadza Tobie to, że twoje wpisy z forum dla starających się mogą zostać kiedykolwiek wykorzystane w życiu realnym?
emaj, Morwa, Karolczyk lubią tę wiadomość