Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO nie ja rodze w majowke
Znajac zycie tez zatestuje za wczesnie
Zeobilam rano badania tsh ft3 i 4, tak na wszelki, po piludnuu wyniki
W ogolw killa lat temu wyszly mi na tarczycy jakies guzy, mialam to kintrolowac alw zapomnialam, przypomnialo mi sie teraz po ok 4-5 latach. zrobilam usg i wszystko sie wchlonelo :oo -
Hej:). Sprawdzam lipcowe a tam post pod postem kazda w ciaze pozachodzila- masakra. Ja czekam dzis mam 20dc nie robie obserwacji olalam to bardziej mnie to stresuje. Okres ma przyjść 12/13.08 a 15.08 mamy 1rocznice slubu nie nastawia. Sie na nic zyje kocham sie i tyle co bedzie zobaczumy ten cykl jest bardzo owocny sex prawie co dziennie pocichu licze ze moze tym razem a jak nie trudno znow spróbujemy.
Teklaa lubi tę wiadomość
][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Aja pokaz pysznosci narob mi smaka
A zaglądałam farmaceutka, słodkie są :*
A gotowanie to moja pasja, jedna z wielu. Miło mi gdy ktoś to docenia, dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:51
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Morwa bo już się martwiłam
Mszalne mówisz szkodzi ?
Ja oczywiście zachodze w tym miesiącu, ale jakby dziedzic miał inne plany to od września chyba przejdę na protokół autoimmunologiczny.
Chyba ciśnienie spadło bo noramlnie spię na biurku.Mona_M, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:A ja nie chcę na ten protokół... że tylko mięso i bataty ludzieee
Przestudiowałam przepisy Olgi Smile na pierogi ruskie bez glutenu i nie wiem, czy nie będę lepic, ojejku jak mi się chce !!Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:A ja dziś cukinia faszerowana, tylko nie wiem czy nie źle zrobiłam że surową nadziewałam bo ser już się rozpuszcza... Ale jak to B mówi nie mogę być idealna i nie może mi wszystko wychodzić
bede czasem zerkac na insta ale mnie niestety insta nie wkrecilo i nie posiadam. ja bardziej Facebookowa -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:bede czasem zerkac na insta ale mnie niestety insta nie wkrecilo i nie posiadam. ja bardziej Facebookowa
Zdjęcia to moja druga pasja więc się odnalazłam na insta ale na Fb mam dużo więcej zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 16:24
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Szczerze było mi to obojętne bo i tak prywatne zdjęcia mam zablokowane ale jak wolisz...
Ja się tylko pytam, czy nie przeszkadza Tobie to, że twoje wpisy z forum dla starających się mogą zostać kiedykolwiek wykorzystane w życiu realnym?
emaj, Morwa, Karolczyk lubią tę wiadomość