Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny która mi poradzi od kiedy mam zacząć robić testy owulacyjne? Jestem w 6dc już nareszcie po @, cykle miałam zawsze 31, ostatni 27 a owulacja podejrzewam była około 11-12dc. I teraz nie wiem czy czaić się jak na tą z ostatniego cyklu czy w okolicy 16dc jak miałam wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie zwróciłam uwagi, że łapię się jeszcze na sierpień, strasznego doła złapałam;(
Ale i tak mam nadzieję, że się uda. Znajoma poleciła mi lekarza, ponoś bardzo dobry w wspomaganiu zajścia w ciążę, niestety prywatny ale trudno. Mam nadzieję, że pomoże.
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LAndryneczko wpisz mnie proszę na 30.08
Mam pytanie do dziewczyn, które badały hormony. Chciałam zbadać FSH, LH I Estradiol, wiem, że bada się je od 3-5dc, myślałam że @ będzie jutro wtedy na badania szłabym w poniedziałek i to byłby 5dc. Ale franca przyszła dzisiaj bo oczywiście nigdy nic nie może iść po mojej myśli i to będzie 6 dc, czy to zrobi dużą różnicę? Spróbuję załątwić w pracy żebym piątek rano miała wolne to zbadałbym w piątek i to byłby 3dc ale na to są nikłe szanse;/ Nie chcę czekać cały miesiąc, co o tym myślicie?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny