Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauli, wg mnie nie ma wielkiego problemu z ruchliwością. Niebardzo widze ilość plemników w 1 ml (tam powinna być norma powyżej 15mln/1ml)
u nas ruch postępowy szybki jest na poziomie 7%, a w ciążę zachodzę, a u Was jest minimalnie poza normą, więc do czegoś sie przyczepili w diagnozie, dla zdrowia psychicznego włączyłabym, suplementacje i to tyle. W sumie tak napisali, żeby pytongowaćPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Pauli, wg mnie nie ma wielkiego problemu z ruchliwością. Niebardzo widze ilość plemników w 1 ml (tam powinna być norma powyżej 15mln/1ml)
u nas ruch postępowy szybki jest na poziomie 7%, a w ciążę zachodzę, a u Was jest minimalnie poza normą, więc do czegoś sie przyczepili w diagnozie, dla zdrowia psychicznego włączyłabym, suplementacje i to tyle. W sumie tak napisali, żeby pytongować
Wynik: 19,07miliony/ml norma 15 Miliony/ml i objętość 4,80 norma 1,5mL -
nick nieaktualnyPauli, ja w takim razie bym się nie przejmowała, wynik ruchliwości tylko jest delikatnie poza normą. Włączyłabym, suplementację (mój bierze Profertil) i nie przejmowała się, jak zajrzysz na wątek o problemie męskim to zobaczysz, z jakimi wynikami dziewczyny w ciaże zachodzą, właściwie rzadkością są tak dobre wyniki jak u Was.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wczoraj pomachałam @ na pożegnanie i czekam cierpliwie na owu. W tym cyklu pierwszy raz zasadzam się na nią testami owulacyjnymi. Do tego jak na razie udaje mi się mierzyć temperatrę codziennie.. Test dopiero 30.08 więc mam nadzieję że dołączę do zaciążonych ostatnia
A co do zwierząt jeszcze, to ja mam w domu papugę żako- mówimy na niego ojciec dyrektor bo zawsze ma najwięcej do powiedzenia i we wszystko się wtrąca.
+ kotka -dachowiec ale przepiękna!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku dziękuje za pomoc i trochę mnie uspokoiłaś
Muszę zapisać siebie do swojego gina i oboje idziemy do jeszcze innej pani ginekolog od leczenia par. tylko, że czekam na @ . bo myślałam, że ją miałam i nawet nowy cykl zaznaczyłam na wykresie, ale to było tak dzień krwawienia, dzień brudzenia i dzień krwawienia. Czekałam na jakiś większy rozwój wydarzeń, a tu cisza i nie wiem czy to była @ czy hormony szalejące...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 10:39
-
Żako chcialam sobie sprawić, czytalam ze Żako posiada inteligencję 3letniego dziecka, takie madre zwierzaki;D
A bardzo glosny jest? Bo moje falki jak zaczna dokazywac to az w uszach dzwoni:) ja juz sie do nich przyzwyczailam ale goscie niekoniecznie;D -
nick nieaktualnyPaulette wrote:ojejku dziękuje za pomoc i trochę mnie uspokoiłaś
Muszę zapisać siebie do swojego gina i oboje idziemy do jeszcze innej pani ginekolog od leczenia par. tylko, że czekam na @ . bo myślałam, że ją miałam i nawet nowy cykl zaczęłam, ale to było tak dzień krwawienia, dzień brudzenia i dzień krwawienia. Czekałam na jakiś większy rozwój wydarzeń, a tu cisza i nie wiem czy to była @ czy hormony szalejące... -
nick nieaktualny
-
Jak mi się w tym cyklu nie uda to zrobię najpierw tarczyce później resztę no i mojego zapisze na badanie nasienia bo na darmowy lipiec się nie zalapalismy.
Tak w celu sprawdzenia czy aby wszystko ok... Żeby nie zwlekać
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:ojejku dziękuje za pomoc i trochę mnie uspokoiłaś
Muszę zapisać siebie do swojego gina i oboje idziemy do jeszcze innej pani ginekolog od leczenia par. tylko, że czekam na @ . bo myślałam, że ją miałam i nawet nowy cykl zaznaczyłam na wykresie, ale to było tak dzień krwawienia, dzień brudzenia i dzień krwawienia. Czekałam na jakiś większy rozwój wydarzeń, a tu cisza i nie wiem czy to była @ czy hormony szalejące...
Napisałam na FB
Wyniki nie są złe, jeśli chcesz go suplować to może Salfazin albo Androvit...
A na ruchliwość - kawka 1h przed i będzie dobrze... Idź do gina po zielone światełko i do dzieła :*Paulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Kochana na co mi test ciążowy? Jak odkąd leżałam w szpitalu była abstynencja
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Napisałam na FB
Wyniki nie są złe, jeśli chcesz go suplować to może Salfazin albo Androvit...
A na ruchliwość - kawka 1h przed i będzie dobrze... Idź do gina po zielone światełko i do dzieła :* -
nick nieaktualny