Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFarmaceutka- jest głośny. Ale ma w ciągu dnia takie 2x pół godziny że gada co mu ślina na język przyniesie..Ostatnio robotnicy robili u nas elewację i nauczył się od nich kilku niecenzuralnych słów które niestety mu bardzo przypadły do gustu. Kiedyś przyszedł do nas ksiądz po kolędzie a on na wejściu księdza "i ch.j!" no czasami jest troszkę kłopotliwy ale nie oddałabym za żadne skarby- i żyje około 70 lat więc muszę kolejne dziecię sobie sprawić bo nie będzie komu papuga w spadku przekazać
Dziewczyny pijecie w pierwszej fazie cyklu więcej wody żeby zwiększyć ilość śluzu?SusannaDean, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Ciekawe gdzie ten posiew można zrobić, bo tam gdzie robił nasienie to nie mają. pewnie w czymś gdzie bakteriologią się zajmują, ale czy u nas coś takiego jest??
moj robił posiew w laboratorium diagnostyka.AJA_S, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:no to po tym się porabało wszytsko... czekamy zatem, moze by tak zbadać podstawowe hormony to będzie wiadomo w której fazie cyklu jesteś
-
Moje drogie zaglądam spomiędzy słoiczków z dżemem brzoskwiniowym, u mnie czas przetworów przed wyjazdem nad morze więc nawet nie mam Was jak czytać. Nadrobie (albo i nie) w drodze nad morze (10h chyba wystarczy )
Uprzejmie proszę o wpisanie mnie na TESTOWANIE 15.08. (mamy wtedy wesele przyjaciela więc sikne (pomimo że to przed terminem @) żebym wiedziała czy szampanem moge się uraczyć)
W sobote wyjeżdżam wieć liczę że po powrocie (około 17.08) zobacze tu już sporą gromadkę zafasolkowanych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
elica wrote:Farmaceutka- jest głośny. Ale ma w ciągu dnia takie 2x pół godziny że gada co mu ślina na język przyniesie..Ostatnio robotnicy robili u nas elewację i nauczył się od nich kilku niecenzuralnych słów które niestety mu bardzo przypadły do gustu. Kiedyś przyszedł do nas ksiądz po kolędzie a on na wejściu księdza "i ch.j!" no czasami jest troszkę kłopotliwy ale nie oddałabym za żadne skarby- i żyje około 70 lat więc muszę kolejne dziecię sobie sprawić bo nie będzie komu papuga w spadku przekazać
Dziewczyny pijecie w pierwszej fazie cyklu więcej wody żeby zwiększyć ilość śluzu? -
Kochane u mnie pierwszy dzień miesiączki także jeszcze załapię się na sierpniowe testowanie jeśli oczywiście będę miała owulację
Proszę mnie wpisać na 28.08. To będzie tydzień po mojej rocznicy i urodzinach męża. Może tym razem uda się i zaskoczę Go pięknym prezentemPaulette, AJA_S lubią tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEla90 wpisuje ci @ bo nie dajesz znać co u ciebie
Paula wyniki nie są złe, na ruchliwość l-karnityna i będzie dobrze na fb wysłałam ci jakie witaminy jaki wpływ mają na męska płdoność
cookie witajWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:11
cookiemonster, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny