Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej co to za czarne myśli?! Isia lanie Ci spuszcze i wtedy będziesz miała powód na smuty, ale nie teraz. Mówię stanowcze NIE wszelkim smutkom i wahaniom ! Tak to do Ciebie Madziulla ! Będzie bobas i nie przyjmuje nic innego do wiadomości! O!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 13:28
Madziulla, Isia93 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje nowyn zafasolkowanyn :* i kciuki za kolejne ;*
Ja to glupia jestem. Nic.mi sie nie snilo chyba z pol roku a od wczoraj jakas patologia.
Wczoraj mi sie snilo ze mieszkalismy gdzies na 15 pietrze i na balkonie nie bylo barierki. Siedzialam zesztywniala na kanapie bo widzialam jak Leon spada i mowie do Radka spadl...a on do mnie powiedz ze to sen i sie obudzilam.
Dzisiaj znowu mi sie sniko ze bylam w ciazy i zaczelam rodzic, w ogole jakis mialam taki ladny brzuch zupelnie inny niz w tamtej ciazy ale jakis taki szeroki. Przypomnialam sobie ze mialam tylko jedno usg na poczatku i ryczalam bo to byl 26 kwietnia a ja chcialam urodzic w maju :p w sumie tak jest :p
Jestem glupia jak but -_-
-
Dziewczyny, trzymam kciuki! Wiem, że o optymizm trudno, strach przed rozczarowaniem paraliżuje, ale głowy do góry! Jeśli Wy boicie się wierzyć, macie w nas najlepszą armię ściągającą dobre myśli;)
Morwa, Jaguś_7810, AJA_S, Canti 90, Mona_M lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Gratuluje nowyn zafasolkowanyn :* i kciuki za kolejne ;*
Ja to glupia jestem. Nic.mi sie nie snilo chyba z pol roku a od wczoraj jakas patologia.
Wczoraj mi sie snilo ze mieszkalismy gdzies na 15 pietrze i na balkonie nie bylo barierki. Siedzialam zesztywniala na kanapie bo widzialam jak Leon spada i mowie do Radka spadl...a on do mnie powiedz ze to sen i sie obudzilam.
Dzisiaj znowu mi sie sniko ze bylam w ciazy i zaczelam rodzic, w ogole jakis mialam taki ladny brzuch zupelnie inny niz w tamtej ciazy ale jakis taki szeroki. Przypomnialam sobie ze mialam tylko jedno usg na poczatku i ryczalam bo to byl 26 kwietnia a ja chcialam urodzic w maju :p w sumie tak jest :p
Jestem glupia jak but -_-
Może to proroczy sen i jednak będziesz w Kwietniu na porodówce
ojejku lubi tę wiadomość
-
Karolczyk wrote:Dziewczyny, trzymam kciuki! Wiem, że o optymizm trudno, strach przed rozczarowaniem paraliżuje, ale głowy do góry! Jeśli Wy boicie się wierzyć, macie w nas najlepszą armię ściągającą dobre myśli;)
Jaguś_7810, Canti 90, Mona_M, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Jak mi się w tym cyklu nie uda to zrobię najpierw tarczyce później resztę no i mojego zapisze na badanie nasienia bo na darmowy lipiec się nie zalapalismy.
Tak w celu sprawdzenia czy aby wszystko ok... Żeby nie zwlekać
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp