SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie mega pozytywny test owulacyjny, wieczorkiem działamy u mnie 1 cykl z CLO i drugi z INOFOLIC, zobaczymy co z tego wyjdzie jutro 15 dc- monitoring u gina, zobaczymy czy owulka będzie (mam cykle bezowulacyjne, PCOS), trzymajcie kciuki, ja za Was trzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Mewka
Mnie wczoraj dopadla jednodniowa goraczka i bol plecow, dzis czuje sie zdrowa i zywa jak rybka w wodzie Bede testowac wczesniej, ale kciuki sie przydadzaJagah lubi tę wiadomość
-
Nie ma sierpnia jeszcze a tu takie cudowne wieści! Bardzo bardzo się cieszę dziewczyny!! Wysyłajcie wiruski. My też już ❤, owulka ma być lada dzień także liczę również na szczęśliwy finał.
Jeszcze raz gratuluję biedronek i trzymam kciuki za wszystkie testujące -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy.. Już nie wiem kiedy owu może wystąpić i czy wgl wystąpi. Ostatnie 3 miesiace: cykl 30dni, cykl 27dni, cykl 34dni. Średnio @ wychodzi co 30-31dni. Według tego owu powinna wystąpić 17 lub 18dc a testy negatywne.. Sama nie wiem co myśleć, a jajniki bolą. Nie mierze temperatury, bo wstaje o różnych godzinach do pracy. Pomóżcie troszkę proszę..
-
A testy wychodzi ci calkowicie negatywne czy druga kreska jest tylko nie tak mocna jak testowa? W tanich za pozytywny mozna uznac ten co jest prawie taki mocny jak testowa.
A dasz rade interpretwac sluz?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja kupuję LH Vitam w Carrefourze. Ja jak poszłam do gina na konsultacje to w 10 dc miałam pęcherzyki 10mm i 18mm. W sumie testy pokazały mi owulacje tylko raz.
Co do obserwacji to się staram- śluz jest raz więcej raz mniej. Dzisiaj było go raczej więcej i przez cały dzień uczucie wilgotności jakbym w wodzie siedziała. Jajniki też mocno dają o sobie znać dziś- kłucie, ból promieniujacy do pachwiny, do uda? Nie wiem jak to opisać i to faktycznie się powtarza. I dzisiaj (o ile ma to znaczenie) czułam ból jakby w lewym sutku a potem swedzialy mnie piersi w sumie dalej swedza. Mój gin powiedział, żebym przyszła za 6 miesięcy jak nic nie będzie z tego to wtedy będziemy myśleć co dalej. -
marzusiax wrote:A testy wychodzi ci calkowicie negatywne czy druga kreska jest tylko nie tak mocna jak testowa? W tanich za pozytywny mozna uznac ten co jest prawie taki mocny jak testowa.
A dasz rade interpretwac sluz? -
nick nieaktualnyA mnie testy i to te z allegro za zeta zawsze wychodzą
Cachaarel- może zdarzyć sie tak, że Twój pik LH jest bardzo krótki- tzn- robisz test owulacyjny koło południa a skok jest wieczorem, a nastepnego dnia jest spadek i test już nie wychwyci. To dzieje się dość często.
Nie masz możliwości wybrać się na monitoring cyklu? To byłoby najbardziej wiarygodne.
A co z innymi wskaźnikami? Śluz, temperatura, szyjka? -
Moze tak byc ze pik jest faktycznie krotki. A tez przed tesm 2 godziny nie wolno pic. Niektore dziewczyny w okresie prawdopodobnej owulki kontroluja 2 razy dziennie.
Te objawy ktore masz moga ale nie musza swiadczyc o owulce. Duzo sie dzieje w glowie. Ja na twoim miejscu bralabym partnera w obroty i dzialala. Jak nie wyjdzie teraz to pomysl nad pomiarem temp. No chyba ze pracujesz na 3 zmiany to wtedy ciezko
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...