SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Witam drogie Panie! W tym watku wszystkie zachodzimy w ciaze bez wyjatku!
Sierpień nazywany jest w fenologii polskiej "późnym latem". Ponownie zakwitają łąki, zakwitają również chwasty na ścierniskach. W drugiej połowie miesiąca zakwitają wrzosy w lasach i na nieużytkach. Na ogół jest to jednak okres owocowania - dojrzewają owoce przeróżnych drzew i krzewów, zarówno ozdobnych, jak i owocowych.
Lista bedzie aktualizowana na pierwszej stronie.
1- Lorka, monilia84@
2- Jagah@, Bunia86@
3- Cordy@
4- mewka87@, Angela B-D@, mmarzenak@
5- Abra@
6- Gosiacu@, Bulimulia
7- kasza@
8- kredeczka91
9- littleladybird@
10- kata89@, Maleficent, inzynierka@
11- odrobinacheci@
12- kattalinna@, cachaarel@
13- Heathera, Ewelina0701, astoriaa
14- Sarenka2015, *KasiaS*, Maczek@
15- Mona_M, marzusiax@, Amidala@
16-
17- agatkaa@
18- miluszka@, Mirabelka30, Eliza Pyza@
19- bizona, Jedna z wielu...
20- agape, Domis
21-
22-
23- Aga26, mamaNika, ewelina27
24- joen
25- Sonya, myshka84
26- Migracja, Mmyszaa
27- Mama_Ali
28- Lianna, wombi, Paulette
29-
30- pepsunieczka
31- Ania_84, nusia.
Legenda:
ciąża -
okres - @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:14
Beatrice, Harusiowa, Summerka, Emilia77, Flakonik, mmarzenak, Monikkk, mamaNika, Paulette, Jedna z wielu .... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sierpień to mój miesiąc urodzin i uwielbiam biedronki, więc jeśli do tego czasu mi się nie uda, to tutaj już musi ale tak daleko z testowaniem nie wybiegam. Zapiszę się jak opuszczę maj i pozostałe miesiące, które są po drodze mam jednak nadzieję, że tutaj nie trafię
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyJa licze na sierpien, poniewaz jesli dobrze pojdzie to byc moze juz w sierpniu przystapimy do in vitro. Ale sie zobaczy
Cukiereczku, mi chodzi o to jak zrobic okok biedronki napis "Ciaza" w kolorze?
No i trzeba bedzie wielkosc biedrony zmniejszyc. Zrobi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 17:08
-
Hej Lady Maruda! liczę, że sierpień zaowocuję i dla mnie
Na listę chętnie się zapiszę, gdyż póki co muszę odłożyć starania własnie do sierpnia.. więc to wątek w sam raz dla mnie
przewidywany termin @ 31.08Lady Maruda lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Ja licze na sierpien, poniewaz jesli dobrze pojdzie to byc moze juz w sierpniu przystapimy do in vitro. Ale sie zobaczy
Cukiereczku, mi chodzi o to jak zrobic okok biedronki napis "Ciaza" w kolorze?
No i trzeba bedzie wielkosc biedrony zmniejszyc. Zrobi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmm aktualnie nikogo tu nie ma, żeby tak się spytać. Ale może Ty kochana coś wiesz w tym temacie. Miałaś może problemy z tarczycą, a dokladnie z podwyższonym TSH ?
Bo jestem ciekawa jak długo czasu może mi zejść z obniżeniem go do normy dla staraczki jak już zacznę brać odpowiednie leki -
nick nieaktualny
-
To ja zawirusuję ten wątek jadowitymi wiruskami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I teraz wszystkie sierpnióweczki zachodząLady Maruda, Paulette, marissith, She86, Summerka, Emilia77, Bunia86, Angela B-D, Jedna z wielu .... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:To ja zawirusuję ten wątek jadowitymi wiruskami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I teraz wszystkie sierpnióweczki zachodząmarissith, Anuśka, Jedna z wielu .... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny