SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej, to ja też chcę
na lipiec się nie wpisuję, bo robię sobie miesiąc przerwy, ale za to na sierpień poproszę dwa razy: 2.08 i 29.08
jest kilka powodów żeby wybrać sobie sierpień, jak dla mnie.
1. w pierwszym wpisie Lady Maruda obiecała, że tu się udaje wszystkim bez wyjątku
2. w sierpniu mam urodziny
3. w lipcu nie ma szans bo za dużo na głowie
4. lato to lato i musi się udać
5. bardzo lubię biedronki
pozdrawiam Was gorąco i czekam na sierpień
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnymyshka84 wrote:hej, to ja też chcę
na lipiec się nie wpisuję, bo robię sobie miesiąc przerwy, ale za to na sierpień poproszę dwa razy: 2.08 i 29.08
jest kilka powodów żeby wybrać sobie sierpień, jak dla mnie.
1. w pierwszym wpisie Lady Maruda obiecała, że tu się udaje wszystkim bez wyjątku
2. w sierpniu mam urodziny
3. w lipcu nie ma szans bo za dużo na głowie
4. lato to lato i musi się udać
5. bardzo lubię biedronki
pozdrawiam Was gorąco i czekam na sierpień
Jesteś oficjalnie wpisana! -
nick nieaktualnymyshka84 wrote:no, mam krótkie cykle i co któryś miesiąc tak się zdarza. ale od czasów starań chyba po raz pierwszy
może to znak?
To Myshko trzymam kciuki abyś dostała Biedronę -
Teresa 1992 gratuluje, super wiadomości
zachęciłaś tym postem jeszcze bardziej żeby wpisać się w ten wątek. za 3 dni testuje, mam nadzieję że też w końcu będą II kreseczkiAnna255, Lady Maruda lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:Hejka - ja mam przewidziane IVF na lipiec - wiec prosze o wpisanie mnie na liste, niech bedzie... 9 sierpien!
a noz sie uda
Kciukam za wszystkie i pozdrawiam
Trzymam mocno kciuki
I proszę o wpisanie mnie na 31.08., skoro to szczęśliwy wątek, to może się tutaj udanie wiem, czy zdążę z cyklem, bo moje są długie i nieprzewidywalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:27
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Trzymam mocno kciuki
I proszę o wpisanie mnie na 31.08., skoro to szczęśliwy wątek, to może się tutaj udanie wiem, czy zdążę z cyklem, bo moje są długie i nieprzewidywalne
taka tez bedzie nasza przyszla ciaza - bedzie cudem nad cudami hehe rowniez kciukam za ciebiejakos tak optymistycznie sie czuje jak wpisalam sie dzis rano na ten sierpien hehe
brzmi to calkiem realnie - moze dlatego tak sie ciesze
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No u mnie to w tym cyklu to chyba musiał by być cud. Właśnie mnie na innym wątku dziewczyny uświadomiły że zabawy były we wszystkie dni około owulacji tylko nie w sam dzień owulacji. Fuck.. Żeby cudowi dopomóc to muszę się chyba do was zgłosić
Bo na lipcowe testowanie przestałam liczyć.. A co tam
Koło 15.08 bym testowała
MamaMikołajka lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyTeresa1992 wrote:Faktycznie ten wątek przynosi szczescie
ja byłam wpisana na testowanie 21.08, a już jednak teraz się udało
II kreski, beta 343 i jutro wizyta u gina
Gratuluję i z przyjemnością wypisałam Cię z listy. Zaglądaj do nas i kibicuj -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No u mnie to w tym cyklu to chyba musiał by być cud. Właśnie mnie na innym wątku dziewczyny uświadomiły że zabawy były we wszystkie dni około owulacji tylko nie w sam dzień owulacji. Fuck.. Żeby cudowi dopomóc to muszę się chyba do was zgłosić
Bo na lipcowe testowanie przestałam liczyć.. A co tam
Koło 15.08 bym testowała
no wiesz nawet kilka dni przed jak bylysa spore szanse
no wiec nic straconego
kciukamy za wakacjnego groszka
-
Marzusia zabawy nie muszą być w dniu owulacji
żołnierzyki są twarde i nie polegną tak szybko
czasem wystarczy nawet na 3 dni przed owulką
żołnierzyki siedzą w okopach jajowodu i tam czekają na jajeczko
No i cuda się zdarzająja tez czekam na cud
Anna255 wrote:taka tez bedzie nasza przyszla ciaza - bedzie cudem nad cudami hehe rowniez kciukam za ciebiejakos tak optymistycznie sie czuje jak wpisalam sie dzis rano na ten sierpien hehe
brzmi to calkiem realnie - moze dlatego tak sie ciesze
Ania, będzie dobrzei bedziesz miała swój maleńki cud. Grunt to myśleć pozytywnie. Stan umysłu przekłada się na stan ciała
Ja dziś też tak jakoś mam lepszy nastrój, a wpisałam się do lipcówek i sierpniówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:01
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna, my też zaczęliśmy przygotowania do IVF i sądziłam, że już w lipcu będę stymulowana a sierpień test. Ale nic z tego. Zdecydowali, że jeszcze raz zrobią mi badanie krwi i po raz kolejny nasienie męża a wyniki dotrą do nas za 3 miesiące. Dodam tylko, że mieszkam w Anglii i tu zazwyczaj wyniki szpitalne przychodzą w ciągu miesiąca. To jest ich taki sposób na zmniejszenie liczby pacjentów do IVF. Sądzą, że w ciągu tych 3 miesięcy niektóre pacjentki zajdą w ciążę. To nie fair moim zdaniem, bo płacę składki i podatki tutaj a o dziecko staramy się prawie 2 lata.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny