SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej, to ja też chcę
na lipiec się nie wpisuję, bo robię sobie miesiąc przerwy, ale za to na sierpień poproszę dwa razy: 2.08 i 29.08
jest kilka powodów żeby wybrać sobie sierpień, jak dla mnie.
1. w pierwszym wpisie Lady Maruda obiecała, że tu się udaje wszystkim bez wyjątku
2. w sierpniu mam urodziny
3. w lipcu nie ma szans bo za dużo na głowie
4. lato to lato i musi się udać
5. bardzo lubię biedronki
pozdrawiam Was gorąco i czekam na sierpień
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnymyshka84 wrote:hej, to ja też chcę
na lipiec się nie wpisuję, bo robię sobie miesiąc przerwy, ale za to na sierpień poproszę dwa razy: 2.08 i 29.08
jest kilka powodów żeby wybrać sobie sierpień, jak dla mnie.
1. w pierwszym wpisie Lady Maruda obiecała, że tu się udaje wszystkim bez wyjątku
2. w sierpniu mam urodziny
3. w lipcu nie ma szans bo za dużo na głowie
4. lato to lato i musi się udać
5. bardzo lubię biedronki
pozdrawiam Was gorąco i czekam na sierpień
Jesteś oficjalnie wpisana! -
nick nieaktualnymyshka84 wrote:no, mam krótkie cykle i co któryś miesiąc tak się zdarza. ale od czasów starań chyba po raz pierwszy może to znak?
To Myshko trzymam kciuki abyś dostała Biedronę -
Teresa 1992 gratuluje, super wiadomości
zachęciłaś tym postem jeszcze bardziej żeby wpisać się w ten wątek. za 3 dni testuje, mam nadzieję że też w końcu będą II kreseczkiAnna255, Lady Maruda lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:Hejka - ja mam przewidziane IVF na lipiec - wiec prosze o wpisanie mnie na liste, niech bedzie... 9 sierpien! a noz sie uda Kciukam za wszystkie i pozdrawiam
Trzymam mocno kciuki
I proszę o wpisanie mnie na 31.08., skoro to szczęśliwy wątek, to może się tutaj uda nie wiem, czy zdążę z cyklem, bo moje są długie i nieprzewidywalneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:27
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Trzymam mocno kciuki
I proszę o wpisanie mnie na 31.08., skoro to szczęśliwy wątek, to może się tutaj uda nie wiem, czy zdążę z cyklem, bo moje są długie i nieprzewidywalne
taka tez bedzie nasza przyszla ciaza - bedzie cudem nad cudami hehe rowniez kciukam za ciebie jakos tak optymistycznie sie czuje jak wpisalam sie dzis rano na ten sierpien hehe brzmi to calkiem realnie - moze dlatego tak sie cieszelittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No u mnie to w tym cyklu to chyba musiał by być cud. Właśnie mnie na innym wątku dziewczyny uświadomiły że zabawy były we wszystkie dni około owulacji tylko nie w sam dzień owulacji. Fuck.. Żeby cudowi dopomóc to muszę się chyba do was zgłosić Bo na lipcowe testowanie przestałam liczyć.. A co tam Koło 15.08 bym testowała
MamaMikołajka lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyTeresa1992 wrote:Faktycznie ten wątek przynosi szczescie ja byłam wpisana na testowanie 21.08, a już jednak teraz się udało II kreski, beta 343 i jutro wizyta u gina
Gratuluję i z przyjemnością wypisałam Cię z listy. Zaglądaj do nas i kibicuj -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No u mnie to w tym cyklu to chyba musiał by być cud. Właśnie mnie na innym wątku dziewczyny uświadomiły że zabawy były we wszystkie dni około owulacji tylko nie w sam dzień owulacji. Fuck.. Żeby cudowi dopomóc to muszę się chyba do was zgłosić Bo na lipcowe testowanie przestałam liczyć.. A co tam Koło 15.08 bym testowała
no wiesz nawet kilka dni przed jak byly sa spore szanse no wiec nic straconego kciukamy za wakacjnego groszka -
Marzusia zabawy nie muszą być w dniu owulacji żołnierzyki są twarde i nie polegną tak szybko czasem wystarczy nawet na 3 dni przed owulką żołnierzyki siedzą w okopach jajowodu i tam czekają na jajeczko
No i cuda się zdarzają ja tez czekam na cud
Anna255 wrote:taka tez bedzie nasza przyszla ciaza - bedzie cudem nad cudami hehe rowniez kciukam za ciebie jakos tak optymistycznie sie czuje jak wpisalam sie dzis rano na ten sierpien hehe brzmi to calkiem realnie - moze dlatego tak sie ciesze
Ania, będzie dobrze i bedziesz miała swój maleńki cud. Grunt to myśleć pozytywnie. Stan umysłu przekłada się na stan ciała Ja dziś też tak jakoś mam lepszy nastrój, a wpisałam się do lipcówek i sierpniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:01
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna, my też zaczęliśmy przygotowania do IVF i sądziłam, że już w lipcu będę stymulowana a sierpień test. Ale nic z tego. Zdecydowali, że jeszcze raz zrobią mi badanie krwi i po raz kolejny nasienie męża a wyniki dotrą do nas za 3 miesiące. Dodam tylko, że mieszkam w Anglii i tu zazwyczaj wyniki szpitalne przychodzą w ciągu miesiąca. To jest ich taki sposób na zmniejszenie liczby pacjentów do IVF. Sądzą, że w ciągu tych 3 miesięcy niektóre pacjentki zajdą w ciążę. To nie fair moim zdaniem, bo płacę składki i podatki tutaj a o dziecko staramy się prawie 2 lata.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny