SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady, czytałam w tym wątku, że czekasz na ivf... Ale może nie będzie potrzebne, bo zanim przyjdą wyniki badań, Ty już będziesz miała swoją ukochaną Biedroneczkę
A ja mam za sobą potwornie stresujący rok. Dopiero od paru dni widzę, jak schodzi ze mnie całe napięcie. Wspaniałe uczucie Więc zanim pójdę do lekarza i poproszę o hsg lub laparoskopię, poczekam spokojnie jeszcze te dwa miesiące... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odstawiłam termometr jakiś rok temu. Za bardzo mnie to stresowało, a jak na kilka dni przed @ odnotowałam drastyczny spadek tempki to już wiedziałam, że @ nadchodzi i byłam w depresji zamiast się jeszcze połudzić parę dni
Ale na pewno warto mierzyć tempkę na początku starań, żeby zobaczyć jak nasz wykres wygląda, czy temperatury są ok, czy wykres nie jest płaski.
Monilia, tutaj dziewczyny chwaliły termometr Microlife. Podobno bardzo dokładny jest -
nick nieaktualny
-
Hej
Będę testować 2 sierpnia o ile wytrzymam hehe i o ile mi się znowu coś nie poprzesuwa owu wypada mi na urodzinki więc mam nadzieję poszaleć bardzo owocnie )
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyNo no, dużo was testerek z 2 sierpnia
Ja jeszcze na 100% nie wiem czy będę testować 4 sierpnia. Może mi wyjść 3.08 albo i nawet 2.08 tak jak i Wam
A najlepsze jest to, iż właśnie zauważyłam, że na 99% będę 2x testować w sierpniu.
Ale emocje, już nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 23:22
-
Hej!
U mnie od wczoraj nowy cykl, więc może poproszę o wpisanie na wstępnie na 05.08, a gdyby się coś zmieniło będę się przepisywać
Wszystkim Staraczkom życzę powodzeniamonilia84 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Ja osttanio mam tak nieregularne cykle że może się okazać że zamiast 2 będę 12 testwała ale póki co zostaje 2 sierpień
Stosukecie jakieś witaminy czy suplementy?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Stosukecie jakieś witaminy czy suplementy?
Ja łykam kwas foliowy i daję go też mężowi, a poza tym nic. A jeszcze mąż bierze Vigor z ogólną porcją witaminek.
Pytałam gina i twierdził, że nic więcej nam nie trzeba.
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyJa już nic nie łykam. Brałam kwas foliowy, ale po prawie 2 latach już mi się znudziło
Mąż jest cukrzykiem, więc musi swoje leki brać codziennie a poza tym bierze zestaw witamin dla mężczyzn Wellman. Zawierają między innymi kwas foliowy i macę.
Iwonka, dlaczego to będzie Twój ostatni cykl starań?