SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam zostalo ostatnie opakowanie witamin FertiMan i FertiLady A potem bedzie tylko wiesiolek, witamina C, owoce goji, migdaly i wino na endometrium, a po owulacji - ananas Jedziemy z koksem
Poza tym wciaz wierze, ze moja wrozba obraczkowa nie klamala, przepowiadajac ciaze w lipcu Tym razem czekam z testem, dzien po spodziewanej miesiaczce. Nigdy wiecej rozczarowan na tescie, to moje postanowienieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:18
mewka87 lubi tę wiadomość
-
Moj M ma słabe żołnierzyki więc łyka trochę suplementów, ja tylko magnez z B6 i kwas foliowy. Od tego cyklu zaczęłam pić inofilic i brać wiesiołka zobaczymy czy to coś zmieni
Iwonka dlaczego to ostatni cykl?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Mój właśnie między innymi macę łyka Mam nadzieję że pomoże
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś zaczęłam nowy cykl i będzie to mój pierwszy cykl z Clo. Lekarz dał mi na próbę, bo cykle i tak mam normalne, 27 dniowe i rzekomo owuluję. A więc Clo przez 3 cykle, jak się nie uda zajść w ciążę to od razu przechodzimy na IVF. Już 2 lata starań nam leci.... Smutno mi
-
Lady Maruda,wiem jak Ci smutno, ja miałam tak samo jak lekarz mi powiedział, że czekamy do września i potem od razu ivf. Myślałam, że to nie nastąpi i nie będę musiała w ogóle o tym myśleć.
Ale jakoś to przetrawiłam i jest już ok. Poza tym teraz się dowiedziałam, że to mój ostatni cykl z clo i w sierpniu dostanę jeszcze zastrzyki.
Trzymam kciuki za Twoje cloLady Maruda lubi tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady - mi tez lekarz powiedział, że jak na HSG wyjdzie wszystko ok, to klinika i pewnie IVF, ale mnie to nie smuci, tylko cieszy, że do przodu idziemy, a nie kolejny cykl starań i wiary i oczekiwań, a nie działania jakby tu sobie i przyszłej fasolce ewentualnie pomóc...
Też brałam CLO przez 4 cykle, niestety się nie udało i jak dla mnie lepiej iść do specjalisty od niepłodności (a nie zwykłego gina) niż stać w miejscu...
Tym bardziej, że Ty po 2 latach masz szanse na darmowy program, ale nie jestem jeszcze za bardzo w tym obeznana.
Trzeba działać dziewczyny, a nie czekać że się MOŻE uda!
Nie dość się już naczekałyście?
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyHej Abra. Mój ginekolog jest specjalistą od niepłodności, właśnie dlatego mnie skierowali z przychodni do niego.
Ja mieszkam w UK. Tutaj jest trochę inaczej niż w Polsce. IVF mam automatycznie za darmo wraz z wszystkimi lekami, nie muszę składać żadnych petycji ani dokumentów w tym celu. Lekarz chciał mi wykonywać IVF już w tym cyklu, no ale najpierw sprobujemy z Clo, może się uda.
Clo na 3 miesiące też dostałam za darmo, w ramach tego, że jestem pacjentką działu niepłodności. -
Lady Maruda wrote:Hej Abra. Mój ginekolog jest specjalistą od niepłodności, właśnie dlatego mnie skierowali z przychodni do niego.
Ja mieszkam w UK. Tutaj jest trochę inaczej niż w Polsce. IVF mam automatycznie za darmo wraz z wszystkimi lekami, nie muszę składać żadnych petycji ani dokumentów w tym celu. Lekarz chciał mi wykonywać IVF już w tym cyklu, no ale najpierw sprobujemy z Clo, może się uda.
Clo na 3 miesiące też dostałam za darmo, w ramach tego, że jestem pacjentką działu niepłodności.
o matko - to tylko wyjeżdżać do Anglii na okoliczność IVF - jestem w szoku. To tylko u nas za każdy pierdół trzeba grubą kasę bulić....
W takim razie cały temat Twoich starań widzę w nowym świetle...Lady Maruda lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...